aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠρομηνύεται μεγάλη μάχη

Προμηνύεται μεγάλη μάχη

Το αποψινό (18:00) παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Ένωση Νέων Παραλιμνίου συγκεντρώνει τα απαραίτητα συστατικά για να αναμένεται αμφίρροπο. Η γηπεδούχος προέρχεται από δύο σερί ήττες (Αλκή 0-2, ΑΠΟΕΛ 0-4) και θέλει να επανέλθει στις νίκες. Άλλωστε, σε περίπτωση νέας αποτυχίας, θα βρεθεί στο σημείο που -βαθμολογικά- το ποτήρι θα αρχίσει να γίνεται μισοάδειο και όχι μισογεμάτο…

Το θετικό για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Σε σχηματισμό 3-4-3, αναμένεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους με το ακόλουθο αρχικό σχήμα: Βεσελόφσκι (τερματοφύλακας), Φουστάρ, Τζολοβάρτ, Χριστοφόρου (αμυντικοί), Μιντίκκης, Κορέια (μπακ-χαφ), Μαργκάσα, Νουρ (μέσοι), Τιάγκο, Ελουντού (ακραίοι φορ) και Ονουέγκμπου (σέντερ φορ).

Από την πλευρά της, η φιλοξενούμενη έδειξε τα δόντια της απέναντι στους επίδοξους πρωταθλητές ΑΕΚ (2-1) και Απόλλωνα (παρά το 0-2), στα πρώτα δύο ματς με τον Κάριτ Φελκ στον πάγκο της. Γι’ αυτό και σήμερα θα αγωνιστεί με βάσιμες απαιτήσεις στη Λάρνακα, με στόχο να αποδράσει με βαθμολογικό όφελος και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Είναι θετικό για τον Δανό τεχνικό ότι εξέτισαν την ποινή τους οι Ολίβα και Ενόχ, ενώ επέστρεψαν οι Αγγελή και Πίττας (λόγω συμφωνίας δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Απόλλωνα). Με το καθιερωμένο 4-2-3-1, αναμένεται να παρατάξει τους βυσσινί ως ακολούθως: Κλέιμαν (τερματοφύλακας), Αμπαρτζουμιάν, Αγγελή, Α. Κυριάκου, Ολίβα (αμυντικοί), Ενόχ, Μαϊσουράντζε (ανασταλτικοί χαφ), Ουντότζι, Σάρατε (ακραίοι φορ), Ριέρα (επιτελικός) και Ρασμούσεν (σέντερ φορ). Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Κολοκούδιας, ο τραυματίας Εκίθα και ο Ανδρέου, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει μετά το χειρουργείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ