aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πρέσινγκ του Κονναφή στον Σάσα, φαβορί ο ΑΠΟΕΛ με €400.000»

«Πρέσινγκ του Κονναφή στον Σάσα, φαβορί ο ΑΠΟΕΛ με €400.000»

Φαβορί για την απόκτηση του Λούκας Σάσα χρίζει τον ΑΠΟΕΛ δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «sportdog.gr». Παρά τη σούπερ προσφορά του Απόλλωνα και το πρέσινγκ που ασκεί στον ποδοσφαιριστή ο Πέτρος Κονναφής, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος κάνει γκελ και στους γαλαζοκίτρινους. Μάλιστα, συμπληρώνει, μπορούν να του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ακόμη και 400.000 ευρώ.

Το εάν ευσταθεί το ενδιαφέρον της λευκωσιάτικης ομάδας για τον Σάσα είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες, μοιάζει όμως δύσκολο να προσφέρει ένα τέτοιο συμβόλαιο τη δεδομένη στιγμή.

Το δημοσίευμα:

Οι τάσεις φυγής του Σάσα δεν προέκυψαν ξαφνικά, ούτε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Υπήρχαν αλλά πλέον πρέπει να έγινε και σαφές προς τον Θόδωρο Καρυπίδη. Τώρα πως το πήρε ο ιδιοκτήτης του Άρη δεν το ξέρω. Λογικά δεν πρέπει να του άρεσε. Ούτε ξέρω αν μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση με τον Σάσα. Θα φανεί προσεχώς…

Γράφεται μάλιστα πως τον έχει ξεμυαλίσει ο Απόλλων Λεμεσού, με την σούπερ προσφορά που του κατέθεσε και πως θα πάει εκεί! Η αλήθεια είναι πως του εξασκεί πρέσινγκ εδώ και καιρό ο Κονναφής, για λογαριασμό των πρωταθλητών Κύπρου. Μόνο που η πρόταση του, σε καθαρές αποδοχές, είναι χαμηλότερη από αυτά που παίρνει τώρα στον Άρη (όταν βέβαια…πληρώνεται).

Οπότε ας…κρατήσουμε μικρό καλάθι για Απόλλων Λεμεσού και Σάσα. Άλλωστε από την Κύπρο δεν έχει μπει ακόμη στο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ, στον οποίο διαχρονικά κάνει γκελ. Αν πάει, λοιπόν, στο νησί, ο Βραζιλιάνος, για την στήλη φαβορί θα είναι ο ΑΠΟΕΛ που μπορεί να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ακόμη και 400.000 ευρώ.

Και φυσικά δεν πρέπει να αποκλείσουμε την… αραβική αγορά. Εκεί που λατρεύουν τους Βραζιλιάνους παίκτες και οι ατζέντηδες του Σάσα έχουν πολύ καλές άκρες. Είτε μιλάμε για Η.Α.Ε, είτε για Κατάρ. Και εκεί όντως τα λεφτά θα είναι σούπερ . οπότε ας μην βιαζόμαστε για ΤΙΠΟΤΑ στην υπόθεση Σασα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ