aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΠρεμιέρα με το δεξί για την ΕΝΠ απέναντι στον… αποδυναμωμένο ΑΠΟΕΛ

Πρεμιέρα με το δεξί για την ΕΝΠ απέναντι στον… αποδυναμωμένο ΑΠΟΕΛ

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Basket League η ΕΝΠ, καθώς οι βυσσινί του Μιχάλη Κακιούζη κέρδισαν τον… αποδυναμωμένο ΑΠΟΕΛ (παρατάχθηκε χωρίς τρεις ξένους καλαθοσφαιριστές λόγω μη έκδοσης των δελτίων υγείας) με 77-63.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Χουγκάζ ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και με αυτοπεποίθηση κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με έναν πόντο (34-33). Παρ’ όλα αυτά η ΕΝΠ με σκληράδα στην άμυνα και περισσότερες λύσεις κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο νέο κλειστό του Παραλιμνίου, που έσπρωξε την ομώνυμη ομάδα προς τη νίκη και έδειξε ότι υπάρχει δίψα για μπάσκετ.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα και της ΕΝΠ ήταν ο Ντούρχαμ με 18 πόντους, ενώ για τον ΑΠΟΕΛ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπόγο με 17 πόντους. Την παράσταση την 4η περίοδο έκλεψε ο νεαρός Αντρέας Κωσντατνίνου, ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση στην Α’ κατηγορία κατάφερε να σκοράρει 14 πόντους σε σχεδόν 20 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ