aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Πράσινο» το φιλικό στη Δερύνεια («ερυθρόλευκες» ευχαριστίες)

«Πράσινο» το φιλικό στη Δερύνεια («ερυθρόλευκες» ευχαριστίες)

Η Αναγέννηση ήταν η νικήτρια στο σημερινό φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα στην Δερύνεια. Η ομάδα του Αδάμου Αδάμου επικράτησε με 1-0 με γκολ του Νατσιόπουλου, του τελευταίου μετεγγραφικού της αποκτήματος.

Μάλιστα στο 10′ η Αναγέννηση αστόχησε σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Βλασόπουλος και απέκρουσε ο Χίντι.

Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Εουτζέν Νεαγκόε και της Αναγέννησης Αδάμος Αδάμου, είχαν την ευκαιρία να βγάλουν νέα συμπεράσματα για το ρόστερ που θα διαχειριστούν στη νέα σεζόν.

Ο Ρουμάνος και ο Κύπριος τεχνικός δοκίμασαν σχήματα και αρκετά πρόσωπα στο φιλικό, γεμίζοντας το μπλοκάκι τους με αρκετές σημειώσεις για τη ομάδα τους, αλλά και για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Σίγουρα δεν παίζει ρόλο το αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα που θα παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές τους.

Για την Αναγέννηση αγωνίστηκαν οι: Μάστρου, Φωτίου, Ευθυμίου, Μπαμρπούδης, Ντιαλό, Βλασόπουλος, Γιουσπασιάν, Νατσιόπουλος, Μπρίζιντο, Γουέσλεμ, Μπλάζεβιτς (υπό δοκιμή).

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων Εουτζέν Νεαγκόε, επέλεξε τους πιο κάτω 11 για να αρχίσουν τον αγώνα: Χίντι, Τσαμπούρης, Τσινκουίνι, Άντονιτς, Χριστοφή, Κούσουλος, Φούσκο, Αβελάιρας, Μάατσι, Παύλου, Κολοκούδιας.

Στον πάγκο βρίσκονταν οι Μιχαήλ Ν., Τσούριουριτς, Χριστοδούλου Φ., Τσίνα, Σκοπελίτης, Σταυρινός, Λεμέσιος, Σεργίου, Γκράσι, Μιχαήλ Μ., Πεδρίτο. Εκτός λόγω μικροτραυματισμού έμειναν οι Φροξυλιάς και Μακρίεφ.

«Ευχαριστούμε την ψησταριά “Η Δερύνεια” η οποία πρόσφερε φαγητό προς τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας μας με το τέλος του αγώνα. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη Νίκο Αναστασίου ο οποίος είναι διαχρονικά υποστηρικτής της ομάδας μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση των ερυθρόλευκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ