aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Πράσινο» πάρτι στο Τσίρειο από την Ομόνοια με... καλεσμένη την ΑΕΛ (pics)

«Πράσινο» πάρτι στο Τσίρειο από την Ομόνοια με… καλεσμένη την ΑΕΛ (pics)

Πράσινο «βάφτηκε» το ντέρμπι στο Τσίρειο και «πράσινη» παρέμεινε και η κορυφή. Η Ομόνοια πέρασε αλώβητη από τη Λεμεσό επικρατώντας της ΑΕΛ (3-0), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος και πλέον αναμένει τα αποτελέσματα της Κυριακής (8/3) για να μάθει εάν θα εξακολουθεί να έχει συγκάτοικο στην κορυφή την Ανόρθωση και πόση θα είναι η διαφορά της από τις ομάδες που ακολουθούν.

Σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, το «τριφύλλι» πήρε το τρίποντο επί των «γαλαζοκιτρίνων» με τέρματα που πέτυχαν οι Κακουλλής (24’) και Γκόμες (51’). Για την ΑΕΛ αυτή η ήττα, την απομακρύνει από τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά στην εικόνα του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο είναι πολύ καλό ρυθμό από την αρχή, με την Ομόνοια να είναι πιο απειλητική. Αφού προειδοποίησε δύο φορές με τους Ακιντόλα και Χούμποτσαν, κατάφερε να φτάσει στο γκολ με τον Κακουλλή (24’), ο οποίος αξιοποίησε την ωραία ασίστ του Νιγηριανού εξτρέμ και με προβολή νίκησε τον Βοζίνια. Η ΑΕΛ, που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν επικίνδυνη με αντεπιθέσεις, προσπάθησε να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχθηκε και «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως στάθηκε άτυχη όταν μετά από σουτ του Μάιντεβατς η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, αφού πρώτα έκανε φοβερή επέμβαση ο Παντίλιμον.

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια, η οποία διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γκόμες, ο οποίος με μακρινό σουτ νίκησε τον Παντίλιμον (51′). Η ΑΕΛ πάλεψε και προσπάθησε να μειώσει, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Παντίλιμον. Αντίθετα, οι ευκαιρίες που έφτιαξαν οι γηπεδούχοι ήταν πιο καλύτερες, με πιο κλασικές τα δοκάρια από τους Κακουλλή (66′) και Τζιωνή (89′), ενώ ενδιάμεσα η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι με τον Τιάγκο, το οποίο αξιοποίησε ο Ντάρμπισαϊαρ (86′).

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Αντωνίου (64′ Τόρες), Τεϊσέιρα, Κυριάκου, Ράσο, Αγκάνοβιτς, Μεντόγιεβιτς, Ζντρασκόφσκι (56′ Αντάμοβιτς), Αβραάμ (56′ Γκαζαριάν), Μάιντεβατς, Εμαέ.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Παντίλιμον, Χούμποτσαν (71′ Κούσουλος), Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Ακιντόλα (89′ Τζιωνής), Β. Γκόμες, Τ. Γκόμεθ, Τιάγκο, Κακουλής (80′ Ντάρμπισαϊαρ), Μίκου.

Στάδιο: Τσίρειο.

Σκόρερ: 24′ Κακουλής, 52′ Γκόμες, 87′ πεν. Ντάρμπισαϊαρ

Κίτρινες: Αβραάμ, Κυριάκου, Γκαζαριάν / Γκόμεθ, Γκόμες, Λούφτνερ.

Αποβολές:

Διαιτητής: Αντμίρ Σέχοβιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

Α’ βοηθός: Σενάντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη).

Β’ βοηθός: Αμέρ Μάτσιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη).

Τέταρτος: Κυριάκος Χριστοδούλου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ