aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΠουρσαϊτίδης: «Μάς τιμώρησε η μπάλα και είμαστε πλέον υποχρεωμένοι…»

Πουρσαϊτίδης: «Μάς τιμώρησε η μπάλα και είμαστε πλέον υποχρεωμένοι…»

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης, αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, στο καταπληκτικό δεύτερο μέρος που έκαναν, και στην ατυχία που αφορά στην… τιμωρία της μπάλας.

«Καταρχάς περαστικά στον Τολμές. Ήταν μία άτυχη στιγμή και σε καμιά περίπτωση ο Ιβάν (σ.σ. Φουστάρ ο οποίος τραυμάτισε τον Γάλλο κι έγινε αναγκαστική αλλαγή), δεν το έκανε σκόπιμα και εύχομαι ο παίκτης της ΑΕΚ να επιστρέψει σύντομα», είπε αρχικά για τον επιθετικό της ΑΕΚ.

Και πρόσθεσε για το παιχνίδι: «Πετύχαμε ένα ωραίο τέρμα στα αρχικά στάδια, σταθήκαμε αρκετά καλά μέχρι που δεχτήκαμε γκολ. Κάναμε κάποια λάθη τα όποια τονίσαμε πως έπρεπε να διορθώσουμε πριν από το παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή συγκέντρωση κι αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε σχηματισμό, λόγω των ακραίων αντίπαλων επιθετικών που είχαν σωστές επιστροφές και μαρκαρίσματα. Ήμασταν καλοί, δεν κινδυνέψαμε σοβαρά, είχαμε κατοχή και πολύ καλές ευκαιρίες».

Για την επανάληψη, είπε: «Τα παιδιά έκαναν καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, αλλά μας τιμώρησε η μπάλα στο τελευταίο λεπτό και δεχτήκαμε ένα γκολ που δυσκολεύει πολύ τα πράγματα. Ήμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα στον επαναληπτικό όπου θα κριθούν πολλά. Έχουμε πολλά ματς, είμαστε σε καλή θέση, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι διότι παίζουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο (σ.σ. Ομόνοια στο ΓΣΠ το Σάββατο)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ