aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠου είναι τα… παιδιά του Γκουαρντιόλα; (Αναφορά σε Εσπασαντίν και Άμπραχαμ)

Που είναι τα… παιδιά του Γκουαρντιόλα; (Αναφορά σε Εσπασαντίν και Άμπραχαμ)

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας planetfootbal.com ασχολείται με την πρώτη ομάδα στην προπονητική καριέρα του Πεπ Γκουαρντιόλα, την Μπαρτσελόνα Β’.

Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στην αγωνιστική περίοδο 2007-08 όταν με τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα κέρδισε την άνοδο από την τέταρτη στην τρίτη κατηγορία, με την ιστοσελίδα να επιχειρεί να εντοπίσει που αγωνίζονται αυτοί τη στιγμή οι τότε ποδοσφαιριστές του σημερινού προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

Στο ρόστερ της ομάδας εκείνη τη σεζόν ήταν και δύο ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Κύπρο, και ένας που βρίσκεται ακόμα στη χώρα μας. Πρόκειται για τους Βίκτορ Εσπασαντίν που έπαιξε στην Ομόνοια τη σεζόν 2010-11 και μέτρησε συνολικά 11 συμμετοχές, Χεφρέν ο οποίος έπαιξε στην ΑΕΚ για ένα εξάμηνο (Ιανουάριο 2019 – Ιούνιο 2019) και έπαιξε σε 14 ματς.

Τέλος αναφορά γίνεται και στον Άμπραχαμ που αγωνίζεται στην ΑΕΚ από τον περασμένο Ιανουάριο, έως και σήμερα.

Το δημοσίεμα:

Βίκτορ Εσπασαντίν
Ήταν 22 χρονών τότε στην Μπαρτσελόνα Β’, και ποτέ δεν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα. Μετά την Μπαρτσελόνα Β’, πέρασε έναν χρόνο στην Κύπρο και μετά άλλα πέντε στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας. Το 2018 μετεγγράφηκε στη Μέτρο FC, ερασιτεχνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας.

Άμπραχαμ
Ο Άμπραχαμ κατέγραψε μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα (30.05.09) κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, έπαιξε για 14 λεπτά. Πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του σε Ισπανία και Μεξικό. Το 2020 μετακόμισε στην Κύπρο, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Χεφρέν
Ο Βενεζουελάνος Χεφρέν είχε μια μεγάλου γεωγραφικού εύρους καριέρα, αφού πέρασε από Πορτογαλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ελβετία, Κύπρο, Κροατία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τώρα είναι στη Ταϊλάνδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ