aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠότε θα παίζουν οι ευρωπαίοι και η μοναδική προϋπόθεση αναβολής αγώνα

Πότε θα παίζουν οι ευρωπαίοι και η μοναδική προϋπόθεση αναβολής αγώνα

Την προκήρυξη του πρωταθλήματος Cyta 2022-23 δημοσίευσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, καθορίζεται η διαδικασία ορισμού των αγώνων σε όσες ομάδες συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην προκειμένη αφορά τις πέντε ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα: τον Απόλλωνα, την ΑΕΚ, την Ομόνοια, τον ΑΠΟΕΛ και τον Άρη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την προκήρυξη όποια ομάδα αγωνίζεται την Τρίτη στην Ευρώπη ο αγώνας πρωταθλήματος που προηγείται θα διεξάγεται Παρασκευή και ο αγώνας που ακολουθεί θα ορίζεται Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα.

Όποια ομάδα αγωνίζεται την Τετάρτη στην Ευρώπη ο αγώνας πρωταθλήματος που προηγείται του ευρωπαϊκού θα διεξάγεται Σάββατο και ο αγώνας που ακολουθεί θα ορίζεται Κυριακή ή Δευτέρα. Σε περίπτωση που ο ευρωπαϊκός αγώνας διεξάγεται Πέμπτη, ο αγώνας του πρωταθλήματος που προηγείται θα διεξάγεται Σάββατο ή Κυριακή και το παιχνίδι που ακολουθεί Δευτέρα.

Επίσης ξεκαθαρίζεται η μοναδική προϋπόθεση στην οποία οι ομάδες δικαιούνται να ζητήσουν αναβολή αγώνα, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σημειώνεται πως αναβολή μπορεί να πάρει ένας αγώνας που είναι στο μέσο παιχνιδιών για τα πλέι οφ ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Screenhunter 14571

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ