aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠοτέ: «Πέρασα καλά στην Ομόνοια - Ήταν... τρελό όταν πάτησα στο Μπερναμπέου με τον ΑΠΟΕΛ»

Ποτέ: «Πέρασα καλά στην Ομόνοια – Ήταν… τρελό όταν πάτησα στο Μπερναμπέου με τον ΑΠΟΕΛ»

Στην Ομόνοια αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Afrofootball55, η οποία όπως είπε ήταν η πρώτη που κινήθηκε για την απόκτησε του όταν έμεινε ελεύθερος από τη Δυναμό Δρέσδης, και στην οποία πέρασε καλά.

Στη συνέχεια ανφέρθηκε στην εμπειρία του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τόνισε πως ήταν τρελό, όταν πάτησε στο Μπερναμπέου, όλη του η καριέρα πέρασε από το μυαλό του σε δευτερόλεπτα. Αναφέρθηκε επίσης σε ένα αστείο περιστατικό με τον Λούκα Μόντριτς.

Όσα δήλωσε ο Μίκαελ Ποτέ:

Γιατί εδώ και επτά χρόνια η καριέρα του ήταν μεταξύ Τουρκίας και Κύπρου:

«Βασικά είναι ένας συνδυασμός. Από το 2011 μέχρι το 2014 ήμουν στη Γερμανία και τη Δυναμό Δρέσδης. Την τελευταία μου σεζόν η ομάδα υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία και έφυγα ως ελεύθερος. Η πρώτη ομάδα που κινήθηκε για εμένα ήταν η Ομόνοια, η οποία έπαιζε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πήγα εκεί και πέρασα καλά. Μετά πήγα στη γειτονική Τουρκία και απέδειξα και εκεί ποιος είμαι. Νομίζω ότι υπάρχουν πρωταθλήματα που ταιριάζουν σε μερικούς παίκτες και άλλα όχι. Εκεί σκόραρα αρκετά».

Για το ότι αγωνίστηκε κόντρα στη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ:

«Όταν ήρθε η ώρα να πατήσω στο γήπεδο, όλη μου η καριέρα πέρασε από το μυαλό μου σε δευτερόλεπτα. Ήταν τρελό! Σκέφτηκα τα πάντα και είπα στον εαυτό μου: “Τι κάνω εδώ, απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Σέρχιο Ράμος στο Μπερναμπέου;“ Χάσαμε 3-0, λογικό. Ήταν και ο Καρίμ Μπενζεμά, από τη Λυών όπως και εγώ. Αλλά μάντεψε, έκανα τον Μόντριτς, ο οποίος μου είχε υποσχεθεί τη φανέλα του, να περιμένει δεκαπέντε λεπτά μετά τη λήξη, γιατί εγώ ήμουν στον κόσμο μου και απολάμβανα τη στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ