aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠότε και πού θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου – Τέλος Μαΐου ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα

Πότε και πού θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου – Τέλος Μαΐου ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα

Γνωστά έγιναν το πρωί της Πέμπτης (16/3) τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola από τα οποία θα προκύψουν οι δύο φιναλίστ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ΚΟΠ.

Ολυμπιακός – ΑΕΛ και Πάφος FC – Ομόνοια θα αναμετρηθούν με τις δύο ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό να δίνουν ραντεβού για τις 3 Ιουνίου. Όπως προνοεί η προκήρυξη ο τελικός κυπέλλου θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά τι αναφέρει η προκήρυξη

Ο Τελικός Κυπέλλου Coca-Cola Α’ Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, με τις εξής παραμέτρους, σε περίπτωση που μια από τις δύο ομάδες του Τελικού είναι ομάδα που χρησιμοποιεί σαν έδρα της, το στάδιο ΓΣΠ:

H ομάδα που δεν έχει σαν έδρα το ΓΣΠ θα πάρει:

– Το 60% των καθαρών εισπράξεων (σε περίπτωση που τα έσοδα αποφασιστεί να δοθούν στις ομάδες)

– Τη Δυτική κερκίδα του Σταδίου (κάτω διάζωμα), καθώς επίσης και μία από τις κερκίδες Βόρεια ή Νότια.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας είναι μία από τις ομάδες του τελικού, η ομάδα που δεν έχει σαν έδρα το ΓΣΠ θα πάρει την

Νότια κερκίδα. Αν ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας είναι μία από τις ομάδες του τελικού, η ομάδα που δεν έχει σαν έδρα το ΓΣΠ θα πάρει την Βόρεια Κερκίδα.

Η ομάδα που χρησιμοποιεί σαν έδρα το στάδιο ΓΣΠ θα πάρει τα αποδυτήρια που χρησιμοποιεί στους αγώνες που είναι γηπεδούχος.

Αυλαία πρωταθλήματος τέλος Μαΐου

Ο λόγος που όρισε η ΚΟΠ τον τελικό κυπέλλου αρχές Ιουνίου και όχι τέλη Μαΐου είναι γιατί ο «μαραθώνιος» του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μάη. Δηλαδή, οι τελευταίες αγωνιστικές και των δύο ομίλων θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 27/28 Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ