Πώς σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στα δύο ντέρμπι ο Σκαπούλλης

Ο παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και θέαμα». Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή και νυν παρατηρητή της διαιτησίας, δικαίως «φωνάζουν» Ανόρθωση και Ομόνοια, καθώς η πρώτη στερήθηκε ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο με τον αγώνα στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ θα έπρεπε να ακυρωθεί το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα, αφού το δεύτερο γκολ των γαλάζιων άρχισε από οφσάιντ.

Για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση:

15’: Σε πέναλτι που ζητά η Ανόρθωση με τον Ντουγκλάο, ο Μερκής τράβηξε τον αμυντικό της «Κυρίας» κατά την προσπάθεια του να σκοράρει και ήταν παράβαση.

15’: Φάουλ του Ντουγκλάο στον Ζαχίντ, υπήρχε κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Ανόρθωσης.

20’: Η Ανόρθωση ζητά πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μερκή στον Κατσιαράβα. Η επαναληπτική προβολή της φάσης δεν ξεκαθαρίζει αν υπήρχε παράβαση.

60’: Λανθασμένα υποδείχθηκε οφσάιντ σε επιθετική ενέργεια της Ανόρθωσης.

66’: Ορθά καταλογίστηκε σε καθαρή παράβαση του Πράνιτς στον Ενσούε. Σωστά δεν τιμωρήθηκε ο Κροάτης άσος της Ανόρθωσης γιατί προσπάθησε να παίξει την μπάλα.

90’: Φάουλ του Μικελτάντζε στον Εφραίμ, έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γεωργιανός άσος της Ανόρθωσης.

Για τον αγώνα του Απόλλωνα με την Ομόνοια:

-61’: Φάουλ του Μπρου, ο οποίος ήταν χρεωμένος με κίτρινη κάρτα, δεν ήταν δεύτερη κίτρινη, καθώς δεν ήταν υποσχόμενη επίθεση.

-64’: Λανθασμένα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Σκέμπρι.

-73’: Στο δεύτερο γκολ του Απόλλωνα, η φάση έγινε μπροστά στον επόπτη και αυτό ελλοχεύει κινδύνους, δεν ήταν οριακή φάση ήταν καθαρό οφσάιντ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ