aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠώς να μην διακριθεί με τέτοια γκολάρα...

Πώς να μην διακριθεί με τέτοια γκολάρα…

Το τέρμα με το οποίο ο Κωνσταντίνος Λαΐφης άνοιξε το σκορ για την Ανόρθωση στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο Σάββατο στο Αντώνης «Παπαδόπουλος», έχει αναδειχθεί ως το κορυφαίο της 5ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Cyta. 

Δικαιολογημένα άλλωστε, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο για κάποιον ποδοσφαιριστή να πετύχει γκολ από απόσταση λίγο περισσότερη των τριάντα μέτρων, ενώ ας μην ξεχνάμε, του πανέμορφου αυτού γκολ, προηγήθηκε και η σπουδαία ενέργεια του Νικολάς Μαρτίνες στον Γιώργο Εφραίμ.

Ο διεθνής μεσοαμυντικός της «Κυρίας» σκόραρε με δυνατό σουτ από πολύ μακρινή απόσταση, πετυχαίνοντας γκολ με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Το δεύτερο τέρμα του Γιάννη Χατζηβασίλη στον αγώνα του Εθνικού με την Πάφος FC (3-0) που προήλθε από ωραία ατομική προσπάθεια και το εξαιρετικό πλασέ του Μέσκα να Μπάνγκνα της ΑΕΛ στον αγώνα με τον Ερμή (3-1) συμπληρώνουν την τριάδα των καλύτερων τερμάτων του Σαββατοκύριακου.

Δείτε στο video που ακολουθεί τα καλύτερα τέρματα, όπως έχουν επιλεγεί από την Σχολή ποδοσφαίρου της ΚΟΠ.

Aξίζει να αναφέρουμε πως στα πιο όμορφα τέρματα αυτής της αγωνιστικής, δεν συγκαταλέγεται ένα εξίσου ωραίο γκολ, αυτό του Γιάννη Γιαννιώτα με το οποίο ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε σε 1-1 στο 88’ του ντέρμπι με την Ανόρθωση και γλύτωσε την ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ