aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠόρισμα 500 σελίδων για τρεις αγώνες, έρευνα για «στημένα» στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Πόρισμα 500 σελίδων για τρεις αγώνες, έρευνα για «στημένα» στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ενημερώνει ότι παρέλαβε πόρισμα πέραν των 500 σελίδων με ογκωδέστατο μαρτυρικό υλικό για τους αγώνες καλαθόσφαιρας ΕΝΑΔ- ΑΠΟΕΛ, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ και ΑΠΟΠ-ΕΝΑΔ της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Επίσης, διόρισε, χθες, κατόπιν αυτεπάγγελτης απόφασής της ημ. 22/11/22, Ερευνώντα Λειτουργό τον κ. Χαρίλαο Χρυσάνθου, δικηγόρο για διενέργεια έρευνας σε σχέση με πιθανή χειραγώγηση αγώνων και πιθανή διεξαγωγή προσυνεννοημένων αγώνων.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

H Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού μετά τη χθεσινή της συνεδρία ανακοινώνει τα ακόλουθα:

  1. ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ και ΑΠΟΠ-ΕΝΑΔ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-22 ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΚ.

Η Επιτροπή παρέλαβε το Πόρισμα των Ερευνώντων Λειτουργών κ.κ. Μ. Μακλάσκυ και Κ. Σοφοκλέους. Το Πόρισμα αριθμεί πέραν των 500 σελίδων και συνοδεύεται από ογκωδέστατο μαρτυρικό υλικό. Η Επιτροπή θα προβεί σε μελέτη και αξιολόγηση του Πορίσματος και θα αποφασίσει σχετικά.

  1. ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΟΠ.

Η Επιτροπή διόρισε, χθες, κατόπιν αυτεπάγγελτης απόφασής της ημ. 22/11/22, Ερευνώντα Λειτουργό τον κ. Χαρίλαο Χρυσάνθου, δικηγόρο για διενέργεια έρευνας σε σχέση με πιθανή χειραγώγηση αγώνων και πιθανή διεξαγωγή προσυνεννοημένων αγώνων, πράξεις οι οποίες δυνατόν να οδηγούν σε διαβάθμιση ομάδων στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα παίδων της ΚΟΠ. Συγκεκριμένα, η έρευνα θα αφορά τις κατηγορίες Κ14,Κ15,Κ16 και Κ17 τόσο της Ανώτατης όσο και της Επίλεκτης Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ