aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠονά ακόμα ο Τζολοβάρτ

Πονά ακόμα ο Τζολοβάρτ

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τα βλέμματα του τεχνικού επιτελείου της Νέας Σαλαμίνας ήταν επικεντρωμένα στους Ρομάν Τζολοβάρτ και Ζαΐλσον Αραούζο κατά τη χθεσινή προπόνηση. Ο πρώτος ούτε χθες μπήκε σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης και συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, ο δεύτερος συμμετείχε στην προπόνηση των ερυθρολεύκων δίχως πρόβλημα και βρίσκεται στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Αλκή στο «Αμμόχωστος».

Το ανησυχητικό για τον Τζολοβάρτ, όμως, είναι ότι παρατείνεται η αγωνία για την επιστροφή του σε δράση. Αν και σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση η θλάση στο γαστροκνήμιο θα περνούσε σε διάστημα δέκα ημερών, ήδη έχασε τρία παιχνίδια και κινδυνεύει να μείνει εκτός για τέταρτο συνεχόμενο.

Όπως μας ελέχθη, θεωρείται δύσκολο να είναι έτοιμος ώς την Κυριακή. Εντούτοις μεσολαβούν άλλες τρεις προπονήσεις και κάθε ημέρα θα επαναξιολογείται η κατάσταση του Καταλανού σέντερ μπακ. Σε περίπτωση όμως που μείνει εκτός πλάνου, είναι πιθανή η χρησιμοποίηση ξανά του Άλαϊσταρ Ρέινολντς, ενώ τη θέση θα διεκδικήσει και ο Αγουστίν Γκαρσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ