aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠοιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής Κύπρου;

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής Κύπρου;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Το κυπριακό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο και κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική, με τον ΑΠΟΕΛ πρωταθλητή στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ!

Ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα αναμένουμε την επόμενη σεζόν και οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών το μαρτυρούν, αφού προμηνύεται και πάλι μεγάλο ντέρμπι! Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το φετινό πρωτάθλημα, η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, σας προσφέρει αποδόσεις για τον επόμενο πρωταθλητή!

Ο ΑΠΟΕΛ θα μπει στο νέο μαραθώνιο με τον αέρα του πρωταθλητή και αυτή τη στιγμή θεωρείται πρώτο φαβορί για να διατηρήσει τα ηνία στο κυπριακό πρωτάθλημα. Στην Stoiximan η απόδοση του ΑΠΟΕΛ είναι 4.00! Δεύτερο φαβορί για το επόμενο πρωτάθλημα και σε μικρή απόσταση από τον ΑΠΟΕΛ είναι η Ομόνοια, η οποία φέτος τερμάτισε στην τρίτη θέση και στο -4 από την κορυφή. Η απόδοση των «πράσινων» είναι 5.00, όπως ακριβώς και του περσινού πρωταθλητή Άρη που φέτος τερμάτισε τέταρτος και έμεινε εκτός Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο.

Η Κυπελλούχος είναι τέταρτο φαβορί για το νέο πρωτάθλημα με απόδοση 6.00, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και η ΑΕΚ, η οποία φέτος έχασε τον τίτλο, επειδή υστερούσε στην ισοβαθμία με τον ΑΠΟΕΛ. Η απόδοση της ΑΕΚ στην Stoiximan είναι 7.00, με τον Απόλλωνα να ακολουθεί στο 8.00.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες δεν πείθουν στο παρόν στάδιο ότι μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Η απόδοση της Ανόρθωσης είναι 60.00 και της ΑΕΛ 75.00, ενώ η Νέα Σαλαμίνα είναι στο 100.00, η Καρμιώτισσα στο 200.00, ο Εθνικός Άχνας στο 250.00, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου και η Ομόνοια Αραδίππου στο 350.00 και η Ομόνοια 29ης Μαΐου στο 500.00.

Αναλυτικά όλες τις αποδόσεις για τον τίτλο μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ