aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠοια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Πόνταρε στην Megabet Plus!

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Πόνταρε στην Megabet Plus!

Η μάχη του τίτλου στην Κύπρο θα κριθεί σε 10 αγώνες στα πλέι οφ της δεύτερης φάσης. Τέσσερις ομάδες, Ομόνοια, ΑΕΛ, Απόλλωνας και Ανόρθωση, δηλώνουν ότι έχουν ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του τίτλου και με δεδομένο ότι οι βαθμολογικές διαφορές είναι μικρές αναμένεται ότι όλα θα κριθούν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Πόνταρε στην Megabet Plus που προσφέρει, όπως πάντα, τις καλύτερες αποδόσεις και στα ειδικά στοιχήματα όπως αυτό που αφορά στον φετινό πρωταθλητή! Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Η Ομόνοια ξεκινά την μάχη του τίτλου ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας και προβάλει ως το φαβορί για το πρωτάθλημα με απόδοση 1.80.

Η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας που είναι πολύ κοντά στην κορυφή έχουν την ίδια απόδοση για την κατάκτηση του τίτλου που προσφέρει 3.75. Για την Ανόρθωση, η απόδοση για την κατάκτηση του τίτλου είναι 6.50.

Την εξάδα του πρώτου γκρουπ συμπληρώνουν η ΑΕΚ με απόδοση 41 και ο Ολυμπιακός με απόδοση 5001.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις ανανεωμένες αποδόσεις για τον πρωταθλητή.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ