aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠοιά κυπριακή ομάδα ενδιαφέρθηκε για Ζαχίντ και πόσα δίνει

Ποιά κυπριακή ομάδα ενδιαφέρθηκε για Ζαχίντ και πόσα δίνει

Εδώ Ζαχίντ, εκεί Ζαχίντ, που είναι ο Ζαχίντ; Ή μάλλον που θα καταλήξει ο Νορβηγός με πακιστανική καταγωγή μέσος; Αποτελεί ένα από τα φετινά πρόσωπα της φετινής καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου και η παραμονή του ή όχι στον ΑΠΟΕΛ, κατάντησε σίριαλ. Επίσης, είναι ένα από τα πρόσωπα στη μετεγγραφολογία του Παναθηναϊκού.

Πριν από μερικές ώρες, το αθηναϊκό «τριφύλλι» ξεκαθάρισε στον ΑΠΟΕΛ ότι η πρόταση είναι μικρότερη των 200.000 ευρώ. Οι «πράσινοι» έκαναν τη σχετική επισήμανση, τονίζοντας ότι οι προτάσεις σε παίκτες δεν μπορούν να ξεφεύγουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να αποκτήσει τον Νορβηγό ως δανεικό από τον ΑΠΟΕΛ. Η πρωτευουσιάνικη ομάδα δεν απάντησε εντός του deadline που είχε μπει από το «τριφύλλι». Πρόκειται για μία περίπτωση που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τους «πράσινους», καθώς έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί πολλές θέσεις.

Το θέμα είναι ότι όσο ο ΑΠΟΕΛ και ο Γκαγιάς Ζαχίντ δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους, τόσο περισσότερο θα απομακρύνεται το σενάριο συμφωνίας. Εν προκειμένω, πληροφορίες του Sportime.gr αναφέρουν ότι ο παίκτης βρέθηκε στην Αυστρία. Συγκεκριμένα, φέρεται να ταξίδεψε από το Όσλο στη Βιέννη για να συζητήσει με κάποιον σύλλογο της χώρας.

«Όπως έχει αναφερθεί ξανά, το συμβόλαιό του ξεπερνά τις 480.000 ευρώ. Ο ΑΠΟΕΛ αναζητά την ομάδα που θα καλύψει ολόκληρο το μέρος του συμβολαίου. Αν δεν τη βρει, τότε θα τον παραχωρήσει στον ενδιαφερόμενο που θα δώσει τα περισσότερα. Η Πάφος είναι μία από τις ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση για τον Ζαχίντ, όμως το ποσό δεν ξεπερνά τις 120.000 ευρώ», τονίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ