aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠλησιάζει η ώρα του Μιντίκκη

Πλησιάζει η ώρα του Μιντίκκη

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης περιμένει πως θα έχει άλλη μία επιλογή στη διάθεσή του, για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τη Δόξα στο «Αμμόχωστος». Ο λόγος είναι πως σήμερα είναι προγραμματισμένη η επανένταξη του Κωνσταντίνου Μιντίκκη σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, ο οποίος είχε υποστεί θλάση β’ βαθμού στον τετρακέφαλο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Σεπτέμβριο, ανέβασε ρυθμό από την προηγούμενη εβδομάδα δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Την περασμένη Δευτέρα γυμνάστηκε, αλλά η προπόνηση έγινε με ελλείψεις, επειδή όσοι αγωνίστηκαν κατά του Ερμή (1-0) ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ χθες δόθηκε ρεπό.

Επομένως, σήμερα θα προπονηθεί για πρώτη φορά με όλη την ομάδα από την ημέρα που εγχειρίστηκε. Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Ελλαδίτη θα βρίσκεται και ο Ρομάν Τζολοβάρτ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του απέναντι στους μαυροκόκκινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ