aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Πλάτες» Ρέικβαρτ στην Δώρα Μυριανθέα

«Πλάτες» Ρέικβαρτ στην Δώρα Μυριανθέα

Δύο φορές στη διάρκεια της φετινής περιόδου η διεθνής βοηθός διαιτητής Δώρα Μυριανθέα απέτυχε να περάσει τα επίσημα τεστ διαιτησίας με αποτέλεσμα από την Γ’ κατηγορία να υποβιβαστεί στην ανενεργή κατηγορία. Πέρσι η Δώρα Μυριανθέα ήταν στη Β’ κατηγορία, φέτος στην Γ’ κατηγορία  και πλέον στην ανενεργή κατηγορία  και θα έπρεπε να χάσει το σήμα του διεθνούς βοηθού διαιτητή.

Η επόμενη προσπάθεια της για να επιστρέψει στην Γ’ κατηγορία είναι με τη νέα σεζόν στα επίσημα τεστ για τους διαιτητές, αν και σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Χανς Ρέϊκβαρτ (αποχωρεί στο τέλος της τρέχουσας περιόδου), επιμένει κατά παράβαση των κανονισμών να γίνει νέα προσπάθεια αυτή την περίοδο έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία να περάσει η κα Μυριανθέα και να διατηρήσει το σήμα της.

Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι στην ομοσπονδία που σέβονται τους κανονισμούς και θέλουν να τηρηθεί η ισονομία βάζοντας πιέσεις στον άνθρωπο που θα έπρεπε να ήταν θεματοφύλακας των κανονισμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ