aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠιθανός ο αποκλεισμός ανεμβολίαστων (και) από τα γήπεδα

Πιθανός ο αποκλεισμός ανεμβολίαστων (και) από τα γήπεδα

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Σταθμού Λεμεσού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προανήγγειλε νέα αυστηρά μέτρα προκειμένου να αποφύγουμε νέο ολικό lockdown. Οι δηλώσεις του «φωτογραφίζουν» αποκλεισμό ανεμβολίαστων από διάφορες δραστηριότητες, κάτι που είναι πιθανό να επηρεάσει και την παρουσία τους στα γήπεδα.

«Προκειμένου να αποφύγουμε το ολικό lockdown κάποιοι πρέπει να αποκλειστούν, ανεξάρτητα του πόσο σεβόμαστε τις απόψεις τους. Παραδείγματα υπάρχουν από πολλές χώρες όπως η Ελλάδα, η Αυστρία, η Γαλλία. Δεν έχουμε επιλογή, αν δεν θέλουμε να οδηγήσουμε επιχειρήσεις στη χρεοκοπία για το πείσμα κάποιων. Πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ότι έφτασε η ώρα να συνειδητοποιήσουν ότι η ατομική είναι και κοινωνική ευθύνη», δήλωσε.

Ίσως λοιπόν, ανάμεσα σε άλλες αποφάσεις, να παρθεί αποκλεισμός των ανεμβολίαστων από τα γήπεδα, ενώ όπως γράψαμε προ ημερών το Υπουργείο Υγείας μελετά υποχρεωτική μάσκα και τρίτο εμβολιασμό για είσοδο στα γήπεδα.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει περάσει μόνο κάτι περισσότερο από έναν μήνα από την προηγούμενη απόφαση, που επιτράπηκε η είσοδος στα γήπεδα σε ανεμβολίαστους με την προσκόμιση αρνητικού τεστ PCR.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ