Πιθανόν να καταγγείλει τον Τράττο για τη διαιτησία στο ΕΝΠ-Ανόρθωση

Για την κατάσταση του «Τάσος Μάρκου» αλλά και τη διαιτησία του αγώνα της ΕΝΠ κόντρα στην Ανόρθωση (1-2) μίλησε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου των «βυσσινί», Κωνσταντίνος Φάνου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0).

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Αν θα προχωρήσει σε καταγγελία η ΕΝΠ: «Υπάρχει συνεδρία σήμερα και θα αποφασιστεί, θέλουμε και εμείς να πράττουμε αυτό που πρέπει. Ήταν δύσκολες φάσεις, η απόφαση όμως ήταν εναντίον μας. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε, αν λύσουμε αυτό το θέμα με την διαιτησία θα κάνουμε και τον κόσμο πιο χαρούμενο».

Για την αναφορά του Κετσπάγια στην κατάσταση του «Τάσος Μάρκου»: «Είναι κάτι που έχουμε κατά νου και προσπαθούμε να κλείσουμε το κομμάτι της ανακατασκευής. Όταν το λέει ο κάθε ένας προπονητής αυτό, σκεφτείτε πόσο ταλαιπωρούνται οι δικοί μας ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε πως θα κλείσουμε αυτό το θέμα με τη λήξη της σεζόν. Μόλις τελειώσουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα προβούμε σε ανακατασκευή, σύμφωνα και με τις διαδικασίες που ακολουθήσουμε μαζί με το Δημαρχείο, το ίδιο θα πράξουμε και με ένα βοηθητικό γήπεδο».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ