aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Πιθανή επιστροφή του Μπίσεσβαρ στην Κύπρο»

«Πιθανή επιστροφή του Μπίσεσβαρ στην Κύπρο»

Η ελλαδική ιστοσελίδα sportdog.gr αναφέρεται σε πιθανή επιστροφή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην Κύπρο, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Όπως είναι γνωστό, αγωνίστηκε την περίοδο 2020-21 στον Απόλλωνα:

«ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι του Δικέφαλου προσπαθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες που έχουν στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε αυτό το μήκος κύματος εξάλλου υπήρξε η ανατροπή με το συμβόλαιό του Σβαμπ, ενώ ήρθε στην Ελλάδα και ο Ντάντας.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Σβαμπ, πολύ πιο δύσκολα θα επέλθει ανανέωση με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, βάσει των τωρινών δεδομένων. Στην περίπτωση που ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός αποτελέσει παρελθόν, ο πιθανότερος προορισμός για την καριέρα του θα είναι η Κύπρος, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και να κρεμάσει τα παπούτσια του, κάτι που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ