aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠήρε ταλέντο από τον Ολυμπιακό Πειραιώς!

Πήρε ταλέντο από τον Ολυμπιακό Πειραιώς!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην απόκτηση του 19χρονου Μανώλη Σάλιακα με τη μορφή δανεισμού  από τον Ολυμπιακό Πειραιώς προχώρησε η Καρμιώτισσα. Ο νεαρός αγωνίζεται ως δεξί μπακ, αλλά μπορεί να καλύψει ολόκληρη την δεξιά πτέρυγα, ενώ μπορεί να παίξει και με τα δύο πόδια.

Ο Σάλιακας είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ελλάδας και η απόκτηση του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Καρμιώτισσας. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες μέρες να μεταβεί στην Σλοβενία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της νέας του ομάδας.

Στο μεταξύ, θετικά είναι  τα πρώτα συμπεράσματα για το επιθετικό δυναμικό που θα διαθέτει η Καρμιώτισσα στο νέο πρωτάθλημα. Ξέχωρα από τους δύο καθαρόαιμους επιθετικούς, τον Όρντος και Πόλιανετς, η μεγάλη δύναμη της ομάδα θα είναι στα άκρα, όπου ο Λιάσος Λουκά θα έχει αν επιλέξει, ανάμεσα στους Βαττή, Πόζογλου, Τσολακκίδη, Σταύρου και Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ