Πήρε μέρος της χορηγίας και ανάσανε

Αισιοδοξία στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας ενόψει κριτηρίων ΟΥΕΦΑ...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ανάσαναν οικονομικά οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας, καθώς πήραν ένα μέρος του ποσού από τη χορηγία που περίμεναν. Γεγονός που θα βοηθήσει τον σύλλογο της Αμμοχώστου να περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ για τον Ιούνιο, αφού πλέον υπολείπεται ένα ποσό που δεν είναι απαγορευτικό.

Σημαντική βοήθεια για τους ερυθρόλευκους αποτελεί η ανταπόκριση των οπαδών τους με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Οι πωλήσεις πλησιάσουν τα 400 εισιτήρια, αριθμός ικανοποιητικός για τα δεδομένα της εποχής, ενώ όπως γράψαμε ξανά στόχος είναι να ξεπεραστούν τα 1.000.

Σε χθεσινή ανακοίνωση τονίζεται καταληκτικά ότι ο αριθμός αυτός είναι εφικτός και εκφράζονται ευχαριστίες για την ανταπόκριση στις συγκεντρώσεις που έγιναν σε Λευκωσία και Λεμεσό. «Χωρίς τη συνεισφορά του μοναδικού οικονομικού αιμοδότη, που είναι ο κόσμος μας, η επιβίωση του σωματείου είναι αδύνατη», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Απέμεινε άλλη μία συγκέντρωση στην Πάφο, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, και αναμένεται ότι θα βοηθήσει στην ακόμα καλύτερη προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας εργάζεται πλέον με στόχο την οργάνωση των τελευταίων λεπτομερειών για την έναρξη της προετοιμασίας. Όπως μας ελέχθη, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρχουν απουσίες στην πρώτη προπόνηση, που θα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ