aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠήρε Λεμέσιο από Νέα Σαλαμίνα η Ανόρθωση!

Πήρε Λεμέσιο από Νέα Σαλαμίνα η Ανόρθωση!

Στην απόκτηση του Ανδρέα Λεμέσιου (αριστερά στη φωτό) από τη Νέα Σαλαμίνα προχωράει η Ανόρθωση. Ο 21χρονος μέσος, ο οποίος μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στους ερυθρόλευκους και από τη σεζόν 2013-14 ανήκει στην ανδρική ομάδα, μετακομίζει μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω από το «Αμμόχωστος-Επιστροφή» για να φορέσει τα κυανόλευκα της άλλης ομάδας του Βαρωσιού, της Ανόρθωσης.

Από το 2013-14 μέχρι σήμερα, ο Λεμέσιος κατέγραψε 24 συμμετοχές με τη Νέα Σαλαμίνα, όλες για το πρωτάθλημα. Φέτος, έπαιξε μόνο σε τρία ματς (45 λεπτά). Με Πάφος FC (3-1) και ΑΠΟΕΛ στον β’ γύρο (0-4) και με ΑΕΛ στον α’ γύρο (4-1). Τη σεζόν 2016-17, ο Λεμέσιος αγωνίστηκε ως δανεικός στον Οθέλλο Αθηένου (17 συμμετοχές / τέσσερα τέρματα).

Ήταν επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να μετακινηθεί στην «Κυρία», έπειτα από πρόταση και θα πάει σ’ αυτήν ως δανεικός για ενάμισι χρόνο. Τα δικαιώματά του θα συνεχίσουν να ανήκουν στη Σαλαμίνα, η Ανόρθωση θα έχει οψιόν αγοράς και εάν θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή θα χρειαστεί να καταβάλει συγκεκριμένο ποσό στη συμπολίτισσά της..

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει ότι μετά από επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο Αντρέας Λεμέσιος παραχωρείται στην Ανόρθωση μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με δικαίωμα αγοράς από την πλευρά της Ανόρθωσης. Ευχόμαστε στον Αντρέα καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ