aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠήραν το μάθημα τους και πρέπει να βελτιωθούν

Πήραν το μάθημα τους και πρέπει να βελτιωθούν

Τίποτε δεν χάθηκε για την ΑΕΛ μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στην Λευκωσία. Ο Ντούσαν Κέρκεζ μια οι συνεργάτες του ναι μεν ήταν εμφανώς προβληματισμένοι από την απόδοση της ομάδας τους στο ΓΣΠ αλλά αυτό που λένε είναι πως υπάρχει ο χρόνος να διορθωθούν τα λάθη.

Ο τεχνικό της ΑΕΛ ξέρει καλά πως χάθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία για να φύγει νικήτρια η ομαδα του από την Λευκωσία από την στιγμη που προηγήθηκε στο πρώτο 45λεπτο αλλά με την απόδοση του δεύτερο ημιχρόνου η ομαδα του δεν είχε πολλές πιθανότητες να κερδίσει. Είναι αλήθεια πως η απόδοση της ΑΕΛ στενοχώρησε τον προπονητή των γαλαζοκιτρινων της Λεμεσού αφού είδε την ομάδα  του να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα να μην βγαίνουν πρώτοι οι παίκτες του στις μονομαχίες αλλά και γενικότερα να μην έχουν το παθός που έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο.

Ακόμα και από αυτή την εμφάνιση μπορεί να βγουν και κάποια θετικά. Η τεχνική ηγεσία αλλά και οι παίκτες της ΑΕΛ πήραν το μάθημα τους. Καμιά ομαδα δεν είναι εύκολη στο φετινό πρωτάθλημα και θα πρέπει όλοι να προσπαθούν αλλά και να παιζουν στο 100 % για να παίρνουν αυτό που θέλουν. Ένα άλλο στοιχείο που θα κληθεί ο Ντούσαν Κέρκεζ να αξιοποιήσει είναι πως η άσχημη εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στην δεύτερη αναμέτρηση της χρονιάς. Υπάρχει ο χρόνος να βελτιώνει η ομάδα και να διορθωθούν τα λάθη που παρατηρήθηκαν και να μην ξανασυμβούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ