aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠήραν τα μέτρα τους στην άμυνα

Πήραν τα μέτρα τους στην άμυνα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δύο πρόσωπα έδειξε στις πρώτες αγωνιστικές η Δόξα. Στην καλή της εμφάνιση υποχρέωσε την Ομόνοια σε ισοπαλία στο ΓΣΠ, ενώ όταν η άμυνα της έμπαζε υπέκυψε απέναντι στην ΑΕΚ, πάλι εκτός έδρας. Σήμερα, η ομάδα της Κατωκοπιάς επανέρχεται στο Μακάρειο, έχοντας ως κίνητρο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του (τιμωρημένου) Λούκα Χατζηλούκα προετοιμάστηκε με το σκεπτικό πως η αναμέτρηση με τον Ερμή θα είναι δύσκολη, αλλά και με την πεποίθηση πως αν δεν επαναλάβει τα λάθη που έκανε στο ΓΣΖ, ειδικά στα μετόπισθεν, μπορεί να σκοράρει και πάρει τους τρεις βαθμούς. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς πρασίνων.

Κατάλληλα προετοιμασμένος είναι ο Ερμής, όπως λένε οι άνθρωποι του, για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του. Η ομάδα της Αραδίππου ταξιδεύει σήμερα στη Λευκωσία θέλοντας να πάρει το τρίποντο και να αρχίσει να ανεβαίνει βαθμολογικά.

Ο Νίκος Παναγιώτου δούλεψε αρκετά στο μεσοαμυντικό κομμάτι, θέλοντας να βελτιώσει την ομάδα του. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Χριστόφ και Μασίνουα, ενώ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Άλμπα. Ερωτηματικό υπάρχει για την κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ, όπως και του επιθετικού κορυφής.

Για τη θέση του αριστερού μπακ υποψήφιοι είναι οι Χριστοφή, Ντε Βρίσε και Ψάλτης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ίσως πάρει φανέλα βασικού ο Ντα Σίλβα, αν και δεν είναι 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι πιθανόν ο Στυλιανού, δεξιός μπακ ο Γιαγκουδάκης, κεντρικοί αμυντικοί οι Σέργκι και Μπενκά ενώ για τη θέση του αριστερού μπακ έχει προβάδισμα ο Ντε Βρίσε.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Μαϊσουράντζε, Μπάουμαν και Μαρτίνιουκ, στα «φτερά» της επίθεσης οι Ίμπσον και Χόι, ενώ για την κορυφή οι Ντα Σίλβα και Φερνάντες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Λιγοστός αναμένεται να είναι ο κόσμος της ομάδας που θα την ακολουθήσει στη Λευκωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ