aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πιο πολλά τα θετικά στοιχεία

Καμία ομάδα δεν θέλει να αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα με ήττα, όμως αυτό το αποτελέσματα είναι πάντα στο… τραπέζι αρέσει δεν αρέσει. Γι’ αυτό και στην Αλκή έχουν ήδη χωνέψει το προχθεσινό ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια (0-1) και προχωράνε μπροστά.

Κρατάνε τα θετικά από την αναμέτρηση με το «τριφύλλι», που ήταν περισσότερα από τα αρνητικά και αρχίζουν να προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ερμή στο «Αμμόχωστος», με στόχο την κατάκτηση των πρώτων τους βαθμών στον φετινό μαραθώνιο.

Προς αυτή την κατεύθυνση όμως, οι παίκτες της «Αθάνατης» θα προσπαθήσουν στην εβδομάδα που διανύουμε να βελτιωθούν κυρίως τη φυσική τους κατάσταση για να έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους, κάτι που τους έλειπε από το προχθεσινό ματς, ενώ καλούνται να βρουν τις λύσεις μεσοεπιθετικά, εκεί που η ομάδα έδειξε να δυσκολεύεται περισσότερο. Κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής της Αλκής, Κώστας Σακκάς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «μπροστά δεν έχουμε ακόμα το τέρμα, χρειάζονται χρόνο τα παιδιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ