aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠιο απαιτητικοί για το πρώτο βήμα στην Πάφο

Πιο απαιτητικοί για το πρώτο βήμα στην Πάφο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πρόσφατο παιχνίδι για το πρωτάθλημα ανήκει στο παρελθόν για την Πάφος FC, με την προσοχή να βρίσκεται στο επικείμενο και πάλι με το Παραλίμνι, αυτή τη φορά για το κύπελλο.

Ο βαθμός και η εμφάνιση στο «Τάσος Μάρκου» δεν έφερε απογοήτευση στους παίκτες, όμως γνωρίζουν πολύ καλά πως αν θέλουν να περάσουν στους «4» του κυπέλλου θα πρέπει να παρουσιαστούν πολύ πιο απαιτητικοί και στις δύο αναμετρήσεις για την εν λόγω φάση του θεσμού.

Βέβαια, ενδιάμεσα είναι και οι αγώνες πρωταθλήματος. Ο Ζέλικο Κόπιτς λόγω και των μαζεμένων αγωνιστικών υποχρεώσεων, καλείται να κάνει σωστή διαχείριση του ρόστερ, διατηρώντας σε εγρήγορση όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Μετά τον αγώνα με την Ένωση, θα φιλοξενήσει η Πάφος FC το Σάββατο τη Δόξα για το πρωτάθλημα και τη μεθεπόμενη Τετάρτη την Ένωση στον επαναληπτικό του κυπέλλου. Ο Κόπιτς καταλήγει στις αποφάσεις του για το σχήμα που θα παρατάξει αύριο και το πιθανότερο, είναι πως θα ξεκινήσει με τους ίδιους έντεκα του προηγούμενου ματς. Το πρόβλημα του Μπάκαρντ δεν είναι σοβαρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ