aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠήγε να μιλήσει για διαιτησία ο Κοσμά και τον παρότρυνε με γέλια ο Κετσπάγια

Πήγε να μιλήσει για διαιτησία ο Κοσμά και τον παρότρυνε με γέλια ο Κετσπάγια

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του επί της Ανόρθωσης, ο προπονητής της ΕΝΠ, Γιώργος Κοσμά στάθηκε στην ατυχία των βυσσινί και τα διαιτητικά λάθη στα οποία δεν θέλησε να τοποθετηθεί. Μάλιστα ο συνάδελφος του, Τιμούρ Κετσπάγια τον παρότρυνε να μιλήσει με γέλια σε ένα ευχάριστο στιγμιότυπο της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά: «Προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις να γίνουμε επικίνδυνοι. Δυστυχώς για μας ήρθε το λάθος σε ένα κρίσιμο σημείο, στα αποδυτήρια αλλάξαμε κάποια πράγματα. Η απόδοση μας άλλαξε και νομίζω παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, οργανωμένο και βάλαμε ένα ωραίο γκολ. Δυστυχώς ήρθε ένα γκολ, το στόμα μας δεν μπορούμε να το ανοίξουμε, νομίζω έγινε κάποιο λάθος στο γκολ. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη αλλά αν συνεχίσουμε μ’ αυτόν τον τρόπο πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει αυτό που θέλει. Είναι κρίμα για την ΕΝΠ και άδικο στην συνολική μας προσπάθεια που δεν πήραμε τίποτα σ’ αυτά τα τρία παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ