aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠήγαν αδιάβαστοι Αστυνομία και ΚΟΠ

Πήγαν αδιάβαστοι Αστυνομία και ΚΟΠ

Η Αστυνομία και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκπροσωπήθηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση στην κοινοβουλευτική επιτροπή Θεσμών, από τον Χριστόφορο Μαυρομμάτη και τον Νικ Νικολάου, αντίστοιχα. Ο πρώτος είναι βοηθός αρχηγός Αστυνομίας, ενώ ο δεύτερος εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι αμφότεροι ήταν απροετοίμαστοι και κατά συνέπεια δεν είχαν να προσθέσουν τίποτα ουσιαστικό στη συζήτηση. Γνώριζαν εξ αρχής ότι τέθηκε θέμα για παρέμβαση σε σχέση με παιχνίδι που είχε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. Ήταν καλά εμπεδωμένο ότι Αστυνομία και ΚΟΠ θα καλούνταν να δώσουν λεπτομέρειες, για πανομοιότυπες υποθέσεις.

Εντούτοις, όταν ρωτήθηκαν, είπαν πως δεν έχουν μαζί τους στοιχεία. Θυμίζουμε πως κατά τη συζήτηση του θέματος στη Βουλή, το πρώην στέλεχος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού, Χάρης Σαββίδης, αποκάλυψε ότι υπήρξε κύκλωμα συγκάλυψης με τη συμμετοχή ΚΟΠ και UEFA.

Είχαμε 16 κόκκινους φακέλους που αφορούσαν παιχνίδια της Καρμιώτισσας και του Ερμή Αραδίππου, με τους Μαυρομμάτη και Νικολάου να μην μπορούν να διαφωτίσουν.
Φ.Μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ