aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠιάσαμε πάτο ή ακόμη έχει και πιο κάτω;

Πιάσαμε πάτο ή ακόμη έχει και πιο κάτω;

Κατά γενική ομολογία το φετινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, είναι ίσως το πιο ανταγωνιστικό για εδώ και πολλά χρόνια. Ανταγωνιστικό, το σημειώνω, γιατί από πλευράς ποιότητας σίγουρα δεν μπορεί να λεχθεί ότι είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Αν και βρισκόμαστε μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, ακόμη και η έκτη ομάδα μαθηματικά ελπίζει στον τίτλο! Δείγμα του ανταγωνισμού, ενώ η έλλειψη σταθερότητας είναι το κύριο χαρακτηριστικό, μπορεί κάποιος να το συμπεράνει εύκολα από τα αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα όμως, ο φίλαθλος κόσμος δεν λέει να επικεντρωθεί στο παιχνίδι, στο αγωνιστικό, αλλά στα όσα συμβαίνουν γύρω απ’ αυτό. Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, τα χτυπήματα που δέχεται το άμοιρο ποδόσφαιρό μας είναι το ένα μετά το άλλο. Πότε είναι η διαιτησία, πότε ο αθλητικός δικαστής, πότε παράγοντες με δηλώσεις τους, προκαλούν και δημιουργούν πολλά ερωτηματικά, μειώνοντας την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας. Κρίμα, αλλά αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα.

Τα τελευταία γεγονότα, με τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του επαναληπτικού Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ, έφεραν την αντίδραση από πλευράς Ανόρθωσης, Απόλλωνα, ΑΕΚ, ανταγωνιστών του ΑΠΟΕΛ. Σε γενικές γραμμές κάνουν λόγο για ποινές «χάδι» και καταστρατήγηση των κανονισμών. «Πυροβολούν» τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη, με την ΑΕΚ να κάνει λόγο ότι «επιβεβαιώνει ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων».

Την ίδια ώρα, ήλθε το βίντεο που δημοσίευσε ο πρόεδρος της Ομόνοιας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, που δείχνει τον Πρόδρομο Πετρίδη μιλώντας σε οπαδούς της ομάδας του να κάνει λόγο ότι «ο ΑΠΟΕΛ δρα με μέτρα τα οποία εφαρμόζονται». Λέγοντας ουσιαστικά ότι, αυτό που θέλει το επιτυγχάνει, αναφερόμενος στον υποβιβασμό του Νεοκλέους που ήταν ο διαιτητής του αγώνα με την Ανόρθωση.

Και διερωτάσαι: πού πάει το ποδόσφαιρό μας με τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό που προκαλεί περισσότερο το φίλαθλο κοινό, είναι το θράσος κάποιων. Λίγο ή πολύ θα έλεγα ότι, κάθε πέρσι και καλύτερα. Τελικά, πιάσαμε πάτο ή ακόμη έχει και πιο κάτω;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ