aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠετράκης: «Χωρίς να είναι καλύτερη η ΑΕΛ, σκόραρε. Πολύ άδικο αποτέλεσμα»

Πετράκης: «Χωρίς να είναι καλύτερη η ΑΕΛ, σκόραρε. Πολύ άδικο αποτέλεσμα»

Πολλά και ενδιαφέρονται ανέφερε ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκη, μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Ο Ελλαδίτης αναφέρθηκε στα δύο ημίχρονα, στο χαμένο πέναλτι του Μάρκοβιτς αλλά και στην απουσία του Σατσέτι από την ενδεκάδα.

Αναλυτικά: «Θέλω να πω πως σήμερα, στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ χωρίς να μεταφράζεται σε αποτελεσματικότητα, ήταν ένα βήμα πάνω από εμάς. Δεν είχαμε την σωστή προσέγγιση. Στο δεύτερο μέρος, μπορούσαμε να σκοράρουμε, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε δύο δοκάρια, χαμένο πέναλτι. Σε αντίθεση με τον αντίπαλο που έγινε μια φορά απειλητικός. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο, ειδικά με την εικόνα του δευτέρου μέρους. Δοκάρι και μέσα πάμε στον παράδεισο, δοκάρι και έξω πάμε στην κόλαση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ξέρουν να διαχειρίζονται τις δύσκολες στιγμές. Γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Έβαλε το γκολ η ΑΕΛ χωρίς να είναι καλύτερη και αυτό έκανε την διαφορά. Αν το βάζαμε εμείς, θα ήταν αλλιώς».

Για την εκτέλεση πέναλτι: «Υπάρχει ιεραρχία ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι. Πρώτα είναι Ντιγκινί και Μπένσοπ, δεν έπαιζαν, και τρίτος ήταν ο Μάρκοβιτς. Το γκολ που έχασε ο Νταμπό (σ.σ. δοκάρι) και το χαμένο πέναλτι του Μάρκοβιτς, δεν είναι οι πρώτοι που χάνουν τέτοιες φάσεις. Συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Ήθελαν να κάνουν το καλύτερο, όμως δεν παίζουμε μόνοι μας. Δεν αλλάζει κάτι απέναντι στους παίκτες».

Για την απουσία του Σατσέτι και την αντικατάσταση του Ντιγκινί: «Έχω μεγάλο σεβασμό στον Σατσέτι, σαν άνθρωπο και σαν παίκτη. Προέρχεται από τραυματισμό, δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά. Ξέρουμε το προφίλ του, ήταν επιλογή μου. Ο Ντιγκινί είχε ένα πρόβλημα και βγήκε για να μην μεγαλώσει το πρόβλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ