aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος για ρατσιστική επίθεση στον Πάντσεον: «Ό,τι και να έγινε το καταδικάζουμε»

Πετεβίνος για ρατσιστική επίθεση στον Πάντσεον: «Ό,τι και να έγινε το καταδικάζουμε»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε μετά την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ με την Πάφος FC και κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα σχετικά με ρατσιστική επίθεση προς τον Πάντσεον:

«Δεν γνωρίζω τι έγινε. Αν έγινε, ήταν μεμονωμένο το περιστατικό. Ό,τι και να έγινε το καταδικάζουμε. Έχουμε ποδοσφαιριστές από διάφορες εθνικότητες. Δεν μπορούμε να ασπαζόμαστε τέτοιες αντιλήψεις. Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω τι έχει γίνει».

Όσο για το αγωνιστικό μέρος, σχολίασε: «Είναι ένα παιχνίδι που δυστυχώς χάσαμε δύο βαθμούς. Είμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια. Στο πρώτο μέρος ήταν η μπάλα στο κέντρο και περιορίστηκε εκεί. Μετά αυξήσαμε τον ρυθμό μας και ήρθε και το γκολ παρά το γεγονός πως ήρθε από πέναλτι. Μετά δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το υπέρ μας προβάδισμα. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία».

Τέλος, μίλησε για τις επιστροφές: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά, αλλά αυτό που μετρά είναι τα αποτελέσματα. Έρχονται και κάποια παιδιά πίσω. Η ουσία στο ποδόσφαιρο είναι η νίκη. Είσαι ο ΑΠΟΕΛ και δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος όταν δεν παίρνεις τους τρεις βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ