aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠετεβίνος για Νταουσβίλι: «Υπάρχει και η άλλη πλευρά, να μην θέλει ο ποδοσφαιριστής»

Πετεβίνος για Νταουσβίλι: «Υπάρχει και η άλλη πλευρά, να μην θέλει ο ποδοσφαιριστής»

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος για την περίπτωση του Μουρτάζ Νταουσβίλι, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. Όπως τόνισε υπάρχει πάντα και η άλλη πλευρά πίσω από κάθε μετεγγραφή, να μην θέλει ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στην ομάδα.

Μίλησε παράλληλα για τις πρώτες μετεγγραφικές κινήσεις που προκάλεσαν… θόρυβο αλλά και για τις υπόλοιπες, για τις οποίες όπως είπε υπεύθυνος είναι ο προπονητής.

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

Για τις πρώτες κινήσεις: «Αντιλαμβανόμαστε το λόγο που γίνεται ο θόρυβος. Το ΑΠΟΕΛ έκανε μεταγραφές ποδοσφαιριστών που έχουν καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια. Ο αυτοσκοπός ήταν να πάρουμε ποδοσφαιριστές που θα ανέβαζαν επίπεδο την ομάδα. Και άλλες ομάδες έκαναν μεταγραφές. Μπορεί κάποιοι ποδοσφαιριστές που πήραν να μην είναι γνωστοί, αλλά μπορεί να είναι και καλύτεροι. Θέλουμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα».

Για τον Νταουσβίλι: «Το να εξηγούμε τα αυτονόητα, νομίζω ότι δεν χρειάζεται. Υπάρχει πάντα και η άλλη πλευρά πίσω από κάθε μεταγραφή. Να μην θέλει ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στην ομάδα. Είχαμε και εμείς ποδοσφαιριστές που δεν ήθελαν. Όταν δεν υπάρχει καλή χημεία, δεν θα μπορεί να προσφέρει ο ποδοσφαιριστής. Το ΑΠΟΕΛ προσφέρει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές του για να υπάρχει αυτή η καλή χημεία».

Για τις υπόλοιπες κινήσεις: «Αρμόδιος είναι ο προπονητής. Μένουν δύο θέσεις για τον Κατάλογο των ξένων/κοινοτικών και έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση δεξιού μπακ και ενός ποδοσφαιριστή στον κεντρικό άξονα. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Μπαίνουμε σε άλλες πρακτικές, με την έναρξη των προπονήσεων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ