aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δεν υπάρχει κάτι για Οκριασβίλι και Σαρφό αυτή τη στιγμή»

Πετεβίνος: «Δεν υπάρχει κάτι για Οκριασβίλι και Σαρφό αυτή τη στιγμή»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος τοποθετήθηκε μετά το ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός σχετικά με το ενδεχόμενο τρίτης μετεγγραφής, καθώς και όσα διέρρευσαν σχετικά με τους Οκριασβίλι και Σαρφό:

«Πριν από μια εβδομάδα είχα πει ότι η περίπτωση να γίνει μετεγγγραφή είναι απομακρυσμένη. Εμείς δεν έχουμε καμία συζήτηση με κανένα ποδοσφαιριστή για καμία μετεγγγραφή. Ούτε, επίσης, δεν μιλάμε για την περίπτωση του Οκριασβίλι που ακούστηκε. Καμία σχέση. Δεν μας μεταφέρθηκε κανένα ενδιαφέρον. Είναι φημολογίες και δεν ξέρω από που προέκυψαν, ίσως μάλλον από το γεγονός πως ο κ. Σάμπουριτς βρίσκεται στην Κύπρο. Δεν υπάρχει κάτι, ούτε για Οκριασβίλι ούτε για Σαρφό αυτή τη στιγμή».

Όσο για το παιχνίδι, δήλωσε τα ακόλουθα: «Από τη στιγμή που ζούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, δεν θα μπορούσε να μην ήταν έτσι και το κύπελλο. Δεν περιμέναμε μία ομάδα να καθάριζε από το πρώτο παιχνίδι. Παίζαμε κιόλας με τον περσινό φιναλίστα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά σβήσαμε τις μηχανές. Μέχρι το 18’ έμεινε ευχαριστημένος και ο κ. Αυγουστή. Τους προηγούμενους αγώνες ο ΑΠΟΕΛ πίεσε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό που κάναμε σήμερα δεν συνάδει με την εικόνα που είχαμε τους προηγούμενους αγώνες. Πήραμε το ελάχιστο προβάδισμα και θα δούμε τον Ολυμπιακό όταν έρθει ξανά η ώρα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ