aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δεν το αποφασίσαμε εμείς. Πέρσι κανείς παίκτης μας δεν έκανε διακοπές»

Πετεβίνος: «Δεν το αποφασίσαμε εμείς. Πέρσι κανείς παίκτης μας δεν έκανε διακοπές»

Την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ να ορίσει τη συνέχεια του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας στις 26 Δεκεμβρίου και τις αντιδράσεις που προκύπτουν από πλευράς Ομόνοιας σχολίασε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως έγιναν εισηγήσεις από πλευράς της ομάδας του ώστε να μην διαφοροποιηθούν δεδομένα σε σχέση με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Παράλληλα, υπενθύμισε πως πέρυσι ο ΑΠΟΕΛ έδωσε οκτώ παιχνίδια σε μικρό διάστημα και δεν είχε χρόνο για διακοπές κανείς παίκτης.

Απόσπασμα δηλώσεων

«Δεν το αποφασίσαμε εμείς, είμαστε διαθέσιμοι για συζήτηση για οποιαδήποτε ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι. Πέρσι εμείς δώσαμε οκτώ παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα όταν είχαν προκύψει αναβολές λόγω της πανδημίας.

Δεν ήταν δική μας επιλογή η 26η Δεκεμβρίου. Κάναμε εισηγήσεις μέσα στη λογική να μην αλλάξουν οι… παράγοντες. Αν το παιχνίδι πήγαινε για τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου θα μιλούσαμε για άλλα δεδομένα. Πέρσι παίξαμε 27 Δεκεμβρίου. Κανένας παίκτης μας δεν έκανε διακοπές.

Tα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια αντικαταστάθηκαν στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι των οπαδών από το εισιτήριο του ΑΠΟΕΛ-Πάφος και ο οπαδός έχει την επιλογή να αλλάξει το εισιτήριο.

Μετά τις 15 του Δεκέμβρη όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι χάνουν το δικαίωμα με τα νέα μέτρα να πάνε στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, όμως όχι στο ΑΠΟΕΛ-Πάφος. Οπότε δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι τα αντικατέστησαν. Θα το μάθουμε τη μέρα του ΑΠΟΕΛ-Πάφος, πόσοι θα αντικαταστήσουν τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια για το ΑΠΟΕΛ-Πάφος όταν κτυπήσουν το εισιτήριο.

Δευτέρα νύχτα η ώρα 8:00 είχαμε πάρα πολύ κόσμο. Ελπίζω να έχουμε πάρα πολύ κόσμο και στο ΑΠΟΕΛ-Πάφος. Πολλοί υποστήριζαν ότι μόνο στις επιτυχίες έρχεται ο ΑΠΟΕΛίστας όμως φέτος αποδεικνύει ότι είμαστε η ομάδα με τη μεγαλύτερη υποστήριξη στην κερκίδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ