aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Περισσότερα λάθη απ' όσα κάναμε από την αρχή έως σήμερα...»

«Περισσότερα λάθη απ’ όσα κάναμε από την αρχή έως σήμερα…»

Φανερά απογοητευμένος, ήταν στην συνέντευξη Τύπου μετά την βαριά ήττα από τον Απόλλωνα με 1-4, ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος τόνισε πως δεν περίμενε μετά την επιτυχία απέναντι στην ΑΕΚ, μία τόσο μεγάλη αποτυχία.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Δεν μπορείς να πεις και παρα πολλά όταν δέχεσαι τόσο βαριά ήττα με 1-4. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να απολογηθούμε στον κόσμο μας. Μετά από τη νίκη και την καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, κανείς δεν περίμενε πως σήμερα θα δεχόμασταν την ήττα με αυτόν τον τρόπο και σίγουρα περίμεναν περισσότερα.

Όσα λάθη κάναμε από την αρχή έως σήμερα, σήμερα ίσως κάναμε ακόμη περισσότερα. Στα πρώτα δέκα λεπτά ξεκινήσαμε καλά και ήμασταν επικίνδυνοι αλλά μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε πάθαμε μπλακ αουτ. Όταν δέχεσαι σε 15 λεπτά τρία τέρματα είναι δύσκολο. Στο δεύτερό ημίχρονο πετύχαμε ένα τέρμα, αλλά δεν καταφέραμε να απειλήσουμε περισσότερο τον Απόλλωνα.

Πρέπει α σηκώσουμε κεφάλι, δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε, την Παρασκευή έχουμε ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και καλή συνέχεια».

Ερωτηθείς για ποιό λόγο έχασε η ομάδα του απάντησε: «Κάναμε πολλά λάθη. Αν μπορούσαμε να παίζαμε όπως με την ΑΕΚ σε κάθε εβδομάδα, θα παίρναμε πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ