aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠερί Σούπερ... μαλλιοτραβηγμάτων ο λόγος!

Περί Σούπερ… μαλλιοτραβηγμάτων ο λόγος!

Δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστος ο χθεσινοβραδινός απόηχος του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (2-1), με το αγωνιστικό να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Κάτι που έδωσε την αφορμή σε ελλαδικές ιστοσελίδες να σχολιάσουν τις δηλώσεις των προέδρων των εταιρειών των δύο ομάδων Νίκου Κίρζη και Πρόδρομου Πετρίδη με πικάντικους τίτλους.

Βλέπετε, αν αρχίζουν οι παραγοντικοί… καβγάδες από τον Αύγουστο, τότε το πρωτάθλημα μας προδιαγράφεται… λαμπρό και ενδιαφέρον για όλους!

Μετά το τέλος του Σούπερ Καπ, ο Κίρζης ασχολήθηκε ελάχιστα με την νίκη και την κατάκτηση του τρόπαιου, και στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Βάσος Ηλιάδης «ενόχλησε» ποδοσφαιριστή των κυανόλευκων πριν τον αγώνα (Άλεξ Ντα Σίλβα). Σειρά πήρε ο Πετρίδης, ο οποίος όπως αναμενόταν, διέψευσε τις όποιες κατηγορίες, ενώ εξέδωσε και ανακοίνωση η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ.

14009950_10153881043245292_1890689919_nΕμείς δεν γνωρίζουμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Αυτό ας ξεκαθαριστεί από τους εμπλεκόμενους στο όλο θέμα και ελπίζουμε σύντομα έτσι ώστε το πρωτάθλημα να κυλίσει ομαλά…

Κάπου εδώ, η αθλητική ιστοσελίδα «Sport24.gr» καλύπτει το ρεπορτάζ του Σούπερ Καπ, με τον εξής τίτλο: «Σούπερ… μαλλιοτράβηγμα στην Κύπρο», παραθέτοντας τις δηλώσεις των δύο προέδρων.

Όχι ότι οι παράγοντες του ελληνικού πρωταθλήματος είναι «άγιοι», αλλά περιστατικά σαν τα χθεσινά, Αύγουστο μήνα, δεν περνούν απαρατήρητα στην Ελλάδα, όπως ούτε και σε εμάς τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην Σούπερ Λίγκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ