aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠέρασε ένας ευεργετικός μήνας, τα δεδομένα με Κλάιμαν

Πέρασε ένας ευεργετικός μήνας, τα δεδομένα με Κλάιμαν

Σπουδαίας σημασίας η νίκη της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου επί της Δόξας (1-0). Πλέον, με την προψεσινή αντίπαλό της και την Αλκή ισοβαθμούν στους 20, ενώ η Πάφος FC έχει έναν πόντο περισσότερο. Μαζί τους αναμένεται να δώσει τη σκληρή μάχη για την παραμονή, ενώ δεν παραγνωρίζεται ότι ο ουραγός Ερμής με 13 βαθμούς καραδοκεί να μπει στο κόλπο.

Πάντως, από τις 3 Φεβρουαρίου ώς τις 4 Μαρτίου, πέρασε ένας πολύ ευεργετικός μήνας. Οι βυσσινί μέτρησαν δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στο πρωτάθλημα, απολογισμός που τους επιτρέπει να ονειρεύονται για τη σωτηρία τους. Παραλλήλως, προκρίθηκαν στους «4» με δύο ισοπαλίες απέναντι στην Πάφος FC (2-2, 1-1). Στα θετικά συγκαταλέγεται και το γκολ που πέτυχε ο Μηνάς Αντωνίου, το δεύτερο από την ημέρα που αποκτήθηκε, δικαιώνοντας τους βυσσινί για τον δανεισμό του από τον ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο.

Ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό ο Κλάιμαν

Ο Μπόρις Κλάιμαν θα προσπαθήσει να τεθεί στη διάθεση του Κάριτ Φελκ για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Ανόρθωση. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου αντικαταστήθηκε στο 37’ του προψεσινού ματς με τη Δόξα, αντιμετωπίζοντας μυϊκό τραυματισμό. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί, τη θέση του θα πάρει ξανά ο Κωνσταντίνος Πέτρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ