aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πέρασαν κιόλας 85 μέρες!

TOY ANΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα στον Ερμή, κάθε παιχνίδι έχει βαρύνουσα σημασία. Η ομάδα της Αραδίππου, εάν θέλει να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και με αναπτερωμένο ηθικό να προσπαθήσει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος να διατηρηθεί άλλη μια σεζόν στην Α’ Κατηγορία, επιβάλλεται να κάνει αντεπίθεση διαρκείας. Ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Οπότε, στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια, καλείται να υπερβάλει εαυτόν ώστε με το πέρας της 19ης αγωνιστικής να αυξήσει τη συγκομιδή (9 βαθμούς πίστωσε στο ταμείο).

Ο Χρύσης Μιχαήλ θα βρίσκεται στον πάγκο, φιλοδοξώντας πως η τακτική προσέγγιση του αγώνα με τους πράσινους θα βρει εφαρμογή στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές του. Το θετικό στην όλη προσπάθεια είναι το γεγονός πως εκτός από τον Φυλακτού, οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του Κύπριου προπονητή για να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο Ερμής έχει να κερδίσει από την 9η αγωνιστική, όταν τις 10 Νοεμβρίου 2018 με γκολ των Ταραλίδη, Κεϊτά και Μαρτίνιουκ κατέβαλε εντός έδρας την αντίσταση της Πάφος FC (3-0). Εχει να κερδίσει, δηλαδή, τρεις μήνες και πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσε 85 μέρες. Στους τελευταίους 9 αγώνες ηττήθηκε 6 φορές και σε 3 ματς εξήλθε ισόπαλος (Δόξα 1-1, Παραλίμνι 0-0, ΑΕΚ 2-2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ