aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠέντε χρόνια μετά, ανησυχητικά δείγματα και ατιμωρησία

Πέντε χρόνια μετά, ανησυχητικά δείγματα και ατιμωρησία

Το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ στις 11/12/2017 γράφτηκε στις πιο μαύρες σελίδες του κυπριακού ποδοσφαίρου. Μετά τα θλιβερά επεισόδια του Τσιρείου ανάμεσα στους οπαδούς τους, αρχικά έγινε υποχρεωτική η ταυτοποίηση και επισπεύτηκε η διαδικασία θέσπισης της κάρτας φιλάθλου. Την ερχόμενη Κυριακή, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο ΓΣΠ για πρώτη φορά στην παρουσία οργανωμένων και από τις δύο πλευρές. Ας ελπίσουμε πως δεν θα σημάνει την απαρχή νέου κύκλου βίας ανάμεσά τους.

Τα δείγματα γραφής πάντως από την επιστροφή των οργανωμένων είναι άκρως ανησυχητικά. Αρχίζοντας από το Ανόρθωση – Απόλλων της περασμένης σεζόν, περνώντας στο προ εβδομάδων ΑΕΚ – Νέα Σαλαμίνα και φτάνοντας στο ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια του φουτσαλικού σούπερ καπ.

Πέρασε μία εβδομάδα από τα επεισόδια με κορύφωση τον τραυματισμό του δημοσιογράφου Ανδρέα Κακουλλή. Η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε έστω μία σύλληψη. Πάντως, αν δεν γίνει κάτι εγκαίρως, η επιστροφή των χουλιγκάνων θα απομακρύνει ξανά τους (επίσης επιστρέψαντες) υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ