aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠέντε ακόμη κινήσεις, παίρνει και τερματοφύλακα...

Πέντε ακόμη κινήσεις, παίρνει και τερματοφύλακα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει το κεφάλαιο προγραμματισμού στον Εθνικό Άχνας. Και αυτό γιατί έχει γίνει ήδη μπόλικη δουλειά από την ομάδα σε αυτό το κομμάτι και απομένουν περίπου πέντε κινήσεις για να «κλείσει» το ρόστερ.

Θα γίνει άλλη μία κίνηση ενίσχυσης με κεντρικό αμυντικό, θα αποκτηθούν δυο ακραίοι επιθετικοί και ένας επιθετικός κορυφής. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι πιο πάνω θέσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές όσον αφορά στην προσπάθεια που θα γίνει για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Όλες οι πιο πάνω κινήσεις θα αφορούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προορίζονται για το αρχικό σχήμα και οι οποίοι θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Πέρα από τις πιο πάνω προσθήκες θα γίνει και ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια με την απόκτηση δεύτερου τερματοφύλακα, έτσι ώστε να πλαισιώσει τον Μπογκατίνοφ (φωτό).

Ο Γιάννος Δημοσθένους και η ομάδα προγραμματισμού δεν βιάζονται μιας και υπάρχει ακόμη χρόνος για να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει. Αξιολογούνται διάφορες περιπτώσεις και όταν θα καταλήξουν σε αυτούς που θέλουν θα γίνουν και οι ανάλογες προτάσεις με στόχο να τους φέρουν στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ