«Πέναλτι για τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ. Σωστά ακυρώθηκε γκολ της Ανόρθωσης»

Στις επίμαχες φάσεις της 11ης αγωνιστικής αναφέρθηκε ο αναλυτής επίμαχων φάσεων, Χρίστος Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» του RIK2. Πατήστε εδώ για το πρώτο μέρος.

ΑΕΚ – Απόλλων 1-2

25’ (ζητά πέναλτι για χέρι ο Απόλλωνας): Υπάρχει παράβαση. Ο διαιτητής δεν ήταν σε καλή θέης και δεν το είδε, αλλά όφειλε να το δει. Ήταν μπροστά από τον βοηθό και θα μπορούσε να τον βοηθήσει. Δεν συνεργάστηκαν.

31’ (οφσάιντ για τον Απόλλων): Ο επόπτης πήρε μια σωστή απόφαση και δύσκολη. Είναι ο ίδιος όμως που δεν έδωσε το πέναλτι. Βάλαμε αυτή την φάση για να δείξουμε πως όταν θέλουν…

51 (ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ): Σωστά ακυρώθηκε.

ΑΕΛ – Ανόρθωση 1-0

51’ (σκληρό φάουλ): Ο παίκτης της Ανόρθωσης δεν έκανε τίποτα. Ο παίκτης της ΑΕΛ έρχεται επικίνδυνα. Δεν δόθηκε κίτρινη. Και κόκκινη να έδινε, καλυπτόταν.

55 (διαμαρτυρίες της ΑΕΛ για πέναλτι): Υπάρχει καθαρό χέρι εντός. Ο διαιτητής προτίμησε να βγάλει την μπάλα εκτός. Λάθος του. Καμία φορά προβληματίζουν κάποιες αποφάσεις. Για ποιο λόγο; Να δώσει το πέναλτι να τελειώνει.

68’ (ακυρώθηκε γκολ της Ανόρθωσης): Ο βοηθός έδωσε οφσάιντ. Ο παίκτης της Ανόρθωσης ήταν εκτεθειμένος όταν χτυπήθηκε το φάουλ. Ο βοηθός λειτούργησε σωστά. Αυτή η φάση δεν έχει καλή λήψη. Το VAR θα έχει σοβαρά προβλήματα. Είναι υποχρέωση να έχει όλες τις κάμερες. Και αυτογκόλ να ήταν, ο παίκτης της Ανόρθωσης επηρέασε την φάση.

81’ (ζητά πέναλτι η Ανόρθωση): Εδώ ο παίκτης της Ανόρθωσης προσπάθησε να βάλει μπροστά την μπάλα. Είναι μια περίπτωση που καλύπτεται ο διαιτητής να δώσει οτιδήποτε. Για μένα, είναι παρατραβηγμένο για πέναλτι. Αν ο διαιτητής πιστεύει πως η πίεση ήταν τέτοια για ανατροπή, δεν μπορεί να του πει κάποιος κάτι.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ