aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πέφτουν βροχή οι προτάσεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Λίγη υπομονή ακόμη θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Αλκής, ώσπου να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο προπονητής, ο οποίος θα διαδεχτεί τον Σάββα Δαμιανού. Την Πέμπτη 31 Μαΐου, σε έξι ημέρες δηλαδή, θα πραγματοποιηθεί η εκλογική Γενική Συνέλευση. Αφού σχηματιστεί η νέα διοίκηση θα παρθεί η απόφαση για τον εκλεκτό κόουτς.

Οι πληροφορίες του «Goal» πάντως, αναφέρουν πως ο Άκης Ιωακείμ συγκεντρώνει αρκετές προτιμήσεις, εντούτοις, οι παράγοντες της «Αθάνατης» τονίζουν πως όσα ονόματα προτάθηκαν αξιολογούνται. Επίσης, καθημερινά προστίθενται προτεινόμενοι στη λίστα, γι’ αυτό και δεν μπορεί να εκληφθεί τίποτα ως δεδομένο. Άλλωστε, ο πρόεδρος των κυανέρυθρων, Άντης Λόππας, μετέβη στο εξωτερικό και ώς την επιστροφή του, την ερχόμενη εβδομάδα, δεν μπορεί να παρθεί απόφαση.

Ένα άλλο θέμα βεβαίως, εξίσου σημαντικό, είναι η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Ο λόγος είναι ότι θεωρείται δύσκολη η παραμονή αρκετών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή στη λήξασα σεζόν. Επομένως, θα χρειαστεί χρόνος και κόπος για να δημιουργηθεί ξανά ανταγωνιστική ομάδα.

Έρχονται ευχάριστα

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η διοίκηση της Αλκής Ορόκλινης θα είναι σύντομα σε θέση να ανακοινώσει ευχάριστα που θα αφορούν το προπονητικό κέντρο της στο Καλό Χωριό Λάρνακας. Όπως μας ελέχθη, όλα είναι έτοιμα για να βγουν προσφορές για την ανάληψη της διεκπεραίωσης των έργων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ