aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΣΠ: «Στηρίζουμε το αίτημα όλων για δικαίωμα στην προπόνηση» (vid)

ΠΑΣΠ: «Στηρίζουμε το αίτημα όλων για δικαίωμα στην προπόνηση» (vid)

Έντονος παρουσιάζεται ο ΠΑΣΠ σε μέιλ το οποίο απέστειλε στα ΜΜΕ τονίζοντας πως ποτέ δεν μεταδόθηκε ο ιός μέσα στο γήπεδο στους αγώνες και εκφράζει ξανά τη δυσαρέσκειά του για τα αυστηρά μέτρα που πλήττουν το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Μέχρι σήμερα στη Κύπρο είχαμε εκατοντάδες μεταδόσεις του ιού σε: Εταιρείες, Καφετέριες, Εστιατόρια, Βιομηχανίες, Σχολεία, Κλινικές, Νοσοκομεία, Ιατρεία, Οίκους Ευγηρίας, Κοινόβια, Γυμναστήρια, Αποδυτήρια και γενικά στους κλειστούς χώρους.

ΟΜΩΣ Κ-Α-Μ-Ι-Α ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ!

Σε όσους αγώνες είχαμε περιστατικά κρούσματος, μετά από τους απαραίτητους ελέγχους, ποτέ δεν μεταδόθηκε ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο (κάτι το εξαιρετικά σπάνιο όχι μόνο στη Κύπρο, αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο).

Από τη στιγμή λοιπόν που οι αρμόδιοι δηλώνουν ότι τα μέτρα λαμβάνονται μετά από μελέτη των χώρων στους οποίους γίνεται η εξάπλωση του ιού, γιατί δεν επιτρέπονται προπονήσεις στο ανοικτό γήπεδο χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων;

Στηρίζουμε το αίτημα όλων των ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστών, όλων των Κατηγοριών και όλων των ηλικιών, σε όλη την Κύπρο, για δικαίωμα στην προπόνηση. Στην ίδια πόλη επιτρέπονται 20 εργαζόμενοι μέσα σε γραφείο αλλά απαγορεύονται 20 ποδοσφαιριστές έξω στο γήπεδο!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ