aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣPASP FOOTBALL AWARDS: Στην… υγειά των κορυφαίων

PASP FOOTBALL AWARDS: Στην… υγειά των κορυφαίων

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές των «PASP FOOTBALL AWARDS 2022/23» που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Πέμπτη στο Monte Caputo και θα μεταδοθούν ζωντανά από την Cablenet Sports 1 (ώρα έναρξης στις 21:00 – σύνδεση από τις 20:15 για το Pre-Show), είναι αναμφισβήτητα η ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του φετινού μαραθωνίου.

Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της φετινής πλούσιας βραδιάς που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών αφού οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές επιλέγουν με την ψήφο τους, τους καλύτερους, κατά τη γνώμη τους, συναδέλφους τους που αγωνίζονται στις αντίπαλες ομάδες, με σκοπό να ανταμειφθούν για την εξαιρετική και μακρά προσπάθειά τους! Επιπλέον, μέσω της ίδιας διαδικασίας θα ανακοινωθεί και η δεύτερη καλύτερη ενδεκάδα. Οι υπό αναφορά βραβεύσεις είναι χορηγία της μπύρας Carlsberg. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΠΑ.Σ.Π. σας παρουσιάζει σήμερα τους 40 ποδοσφαιριστές οι οποίοι έλαβαν τις περισσότερες ψήφους.

Η ομάδα… που κλέβει την παράσταση είναι ο Άρης που αριθμεί δέκα ποδοσφαιριστές στη 40άδα! Ακολουθεί η ΑΕΚ με εφτά ποδοσφαιριστές, η Πάφος FC με έξι, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Απόλλων έχουν από πέντε, ενώ η Νέα Σαλαμίνα και ο Ακρίτας διαθέτουν από έναν ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα δελτία Τύπου, για την ανάδειξη του «The Best Player» θα ληφθούν υπόψη τόσο οι συνολικές ψήφοι των ποδοσφαιριστών όσο και η αξιολόγηση που κάνει η διεθνής πλατφόρμα InStat.

Καλύτερος προπονητής

Η καλύτερη ενδεκάδα χρειάζεται και τον καλύτερο προπονητή! Έτσι, οι ποδοσφαιριστές «έπρεπε» να διαλέξουν και τον προπονητή που θα τους… κοουτσάρει! Στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2022/23» θα βραβευτεί και ο κορυφαίος τεχνικός σύμφωνα με την ψήφο των ποδοσφαιριστών. Δύο μέρες πριν από την εκδήλωση, σας ανακοινώνουμε τους τέσσερις προπονητές οι οποίοι έλαβαν τις περισσότερες ψήφους. O Σωφρόνης Αυγουστή είναι ο μοναδικός Κύπριος στη λίστα. Οι υπόλοιποι είναι οι Aleksey Shpilevsky, Jose Luis Oltra και Vladan Milojevic.

Διοργανωτής των «PASP FOOTBALL AWARDS 2022/23» είναι ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.), χορηγός μετάδοσης η Cablenet και χορηγοί των βραβείων οι Unicars (Volkswagen), Stoiximan, μπύρα Carlsberg, Ducati Cyprus, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Blue Pharmacies, αντιπρόσωποι των προϊόντων Lander Polar Ice και PharmaLEAD.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

ALEKSANDAR JOVANOVIC (Απόλλων)

KENAN PIRIC (ΑΕΚ)

VANA ALVES (Άρης)

VID BELEC (ΑΠΟΕΛ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

ANGEL GARCIA (ΑΕΚ)

ERIC BOAKYE (Άρης)

GODSWILL EKPOLO (Απόλλων)

HRVOJE MILICEVIC (ΑΕΚ)

JORDAN IKOKO (Πάφος)

JOSE CRESPO (ΑΠΟΕΛ)

JOSEF KVIDA (Πάφος)

MATEO SUSIC (ΑΠΟΕΛ)

NENAD TOMOVIC (ΑΕΚ)

STEEVE YAGO (Άρης)

VALENTIN ROBERGE (Απόλλων)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΕΡΓΙΟΥ (Σαλαμίνα)

ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΛΕΑΣ (Άρης)

ΜΕΣΟΙ

FOUAD BACHIROU (Ομόνοια)

GUS LEDES (ΑΕΚ)

JULIUS SZOKE (Άρης)

KINGSLEY SARFO (ΑΠΟΕΛ)

MAMADOU KANE (Πάφος)

MORGAN BROWN (Άρης)

VLAD DRAGOMIR (Πάφος)

ΧΑΜΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (Απόλλων)

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (Ομόνοια)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

ADAM GYURCSO (ΑΕΚ)

ALEKSANDR KOKORIN (Άρης)

GIORGI KVILITAIA (ΑΠΟΕΛ)

IMAD FARAJ (ΑΕΚ)

JAIRO DA SILVA (Πάφος)

KARIM ANSARIFARD (Ομόνοια)

LEO BENGTSSON (Άρης)

ONNI VALAKARI (Πάφος)

SHAVY BABICKA (Άρης)

YANNICK GOMIS (Άρης)

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (Ομόνοια)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΤΤΑΣ (Απόλλων)

ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ (Ομόνοια)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (Ακρίτας)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ

ALEKSEY SHPILEVSKY

JOSE LUIS OLTRA

VLADAN MILOJEVIC

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ