aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΣΠ: Ενιαίο Ασφαλιστικό σχέδιο ποδοσφαιριστών

ΠΑΣΠ: Ενιαίο Ασφαλιστικό σχέδιο ποδοσφαιριστών

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η τρίτη και τελευταία φάση για υλοποίηση του Ενιαίου Ασφαλιστικού σχεδίου για όλους τους ποδοσφαιριστές μέλη μας έχει αρχίσει. Όλα τα σωματεία που ενδιαφέρονται να συμπεριλάβουν τους ποδοσφαιριστές τους θα πρέπει μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου να έχουν τακτοποιήσει όλες τις σχετικές υποχρεώσεις για τις οποίες έχουν ενημερωθεί για να μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή το ασφαλιστικό σχέδιο στις 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Για να μπορεί μία Ομάδα να περιλάβει στο σχέδιο έναν ποδοσφαιριστή θα πρέπει να είναι ενεργό μέλος του ΠΑ.Σ.Π. με τακτοποιημένη την ετήσια του συνδρομή 2017/18 (για τους Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι και υποχρεωτική βάση Ενιαίου Συμβολαίου). Τα μέλη του ΠΑΣΠ απολαμβάνουν αρκετά προνόμια.

Κάποια από αυτά είναι:

Νομική υποστήριξη – Οι συνεργάτες δικηγόροι μας σας παρέχουν νομική συμβουλή και υποστήριξη για επαγγελματικά θέματα που τυχών σας προκύψουν.

Οικονομικά οφέλη – Ειδικές τιμές και εκπτώσεις από εταιρείες συνεργάτες μας (Αθλητικά είδη, Ξενοδοχεία, Καφετέριες κλπ).

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης – Υποτροφίες για όλα τα μέλη μας σε συνεργαζόμενα Ακαδημαϊκά ιδρύματα.

PASP Football Awards – Επίσημα Βραβεία και Διαγωνισμοί ΠΑΣΠ (Top Goal, Top Save, Top 11, Clean Sheets etc).

Δώρο Χριστουγέννων / Περιοδικό ΠΑΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ