aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαρουσιάστηκε το πρωτοκόλλου της ΚΟΠ για διεξαγωγή αγώνων

Παρουσιάστηκε το πρωτοκόλλου της ΚΟΠ για διεξαγωγή αγώνων

Με τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο επικείμενο Πρωτάθλημα Cyta άρχισε σήμερα η παρουσίαση της ΚΟΠ αναφορικά με το Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τις ομάδες.

Το σχετικό Πρωτόκολλο εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας και μέσα από τις παρουσιάσεις που ανέλαβε η Ομοσπονδία, οι ομάδες μας έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια για την εφαρμογή του.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, έγινε λεπτομερής ανάλυση για την εφαρμογή των τροποποιητικών κανονισμών, τις Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων, τις γενικές οδηγίες και κανόνες υγιεινής ως έχουν, της διαδικασίας εποπτείας των χώρων των αποδυτηρίων, ομάδων και φιλάθλων που δικαιούνται να είναι στο Στάδιο.

Στην παρουσίαση που έγινε από τον Τεχνικό Διευθυντή της ΚΟΠ Σάββα Κωνσταντίνου και τον Υπεύθυνο Ασφαλείας ΚΟΠ Μιχάλη Αγγελίδη, έλαβαν μέρος οι Γενικοί Διευθυντές των ομάδων Α’ Κατηγορίας και οι υπεύθυνοι ασφαλείας τους, οι Γενικοί Διευθυντές Σταδίων Α’ Κατηγορίας και οι Υπεύθυνοι Ασφαλείας Σταδίων Α’ Κατηγορίας.

Την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιουλίου, παρουσίαση θα γίνει στις ομάδες που θα λάβουν μέρος στα Πρωταθλήματα Β’ Κατηγορίας και Γ’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ