aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠαρατηρητές που δεν βλέπουν την τύφλα τους

Παρατηρητές που δεν βλέπουν την τύφλα τους

Όλη αυτή η ιστορία με την αντιπαράθεση της Πέγειας και της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, πέρα από την πλάκα, παραπέμπει σε τραγέλαφο. Για την αλήθεια, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις και τι όχι.

Βέβαια, θα μείνει στην ιστορία η καταγγελία ότι το ball boy έβαλε ζιβανία στο νερό του τερματοφύλακα, αλλά αν προσεγγίσουμε το θέμα λίγο πιο σοβαρά, θα καταλήξουμε στην καταγγελία του Νεοφυτίδη: «Καλά, ο παρατηρητής δεν πρόσεξε ότι το ball boy είχε μούσι;». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς το εν λόγω… ball boy μπήκε τουλάχιστον 2-3 φορές στο γήπεδο και έφτυσε τον τερματοφύλακα!

Κεφάλαιο παρατηρητές. Από τα πιο πονεμένα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ασύγκριτα πιο πονεμένο απ’ αυτό των διαιτητών. Παρατηρητές διαιτησίας, παρατηρητές αγώνων, πολλές… παρατηρήσεις γενικά. Με τη σημείωση ότι άλλοτε παρατηρούν λες κι έχουν αετίσιο μάτι κι άλλοτε δεν βλέπουν λες κι ήπιαν ένα μπουκάλι ζιβανία, απ’ αυτήν που έβαλαν στον τερματοφύλακα.

Κι ενώ κατά καιρούς υπήρξαν τιμωρίες σε όλα τα επίπεδα, οι παρατηρητές που δεν βλέπουν την τύφλα τους, συνεχίζουν να αλωνίζουν και να… παρατηρούν αλά καρτ. Οι διαδικασίες για την παραδειγματική τιμωρία τους, πάντως, υπάρχουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ